Overleg van een projectteam

Diensten

B2C en B2B e-commerce: of je op zoek bent naar een losse webshop of een compleet e-commerce platform, wij verzorgen de juiste strategie. We starten met een plan, stellen doelen en werken samen toe naar een succesvol resultaat. We stellen jouw wensen voorop en adviseren welke oplossing het beste past.

Ons team werkt aan de continue doorontwikkeling van e-commerce strategie, integratie en koppelingen binnen een reponsive design. Madia is altijd op zoek naar de nieuwste innovatieve oplossingen voor B2C en B2B.

Business-to-Consumer

Een webshop is een belangrijk onderdeel van uw onderneming. Om concurrenten voor te zijn moet alles kloppen. Een goede webshop is technisch in orde, heeft een gebruiksvriendelijke interface en is voorzien van het nieuwste design. Daarnaast biedt het makkelijk beheer, analyse mogelijkheden, koppelingen met huidige systemen, omni-channel opties en meer.

Business-to-Business

De omzet binnen de B2B e-commerce branche groeit. Steeds meer bedrijven kiezen voor een e-commerce platform als extra verkoopkanaal. Groothandels, productiebedrijven, fabrikanten en zakelijke dienstverleners zijn tegenwoordig steeds beter online vertegenwoordigd, met zeer positieve resultaten. De toekomst voor B2B ligt in e-commerce.

Diensten

 • E-commerce Strategie

  Wij zijn dé strategische partner voor jouw (omni-channel) e-commerce platform. Samen stellen we doelen en kijken wat er nodig is om deze te bereiken.

 • Maatwerk en Ontwikkeling

  Zelden is een webshop ‘recht-toe-recht-aan’, met meer dan 9 jaar Magento ervaring voor iedere vraag de juiste maatwerk oplossing.

 • Optimalisatie

  Een opgeleverde webshop is nog maar het begin. We werken graag samen aan een continue doorontwikkeling en optimalisatie van jouw e-commerce platform.

 • Integraties

  Een goed e-commerce platform bestaat uit verschillende sterke oplossingen. Onze integraties laten deze systemen naadloos samenwerken.

 • Design

  Wij zetten hoog in op responsive design met focus op gebruiksgemak passend binnen jouw huisstijl, met als doel een optimale verhouding tussen vorm, beleving en resultaat.