Samen werken aan een succesvol e-commerce platformVoor de zakelijke klant

De omzet binnen de B2B e-commerce branche groeit. Steeds meer bedrijven kiezen voor een e-commerce platform als extra verkoopkanaal. Groothandels, productiebedrijven, fabrikanten en zakelijke dienstverleners zijn tegenwoordig steeds beter online vertegenwoordigd, met zeer positieve resultaten.

Een B2B webshop is een stap voorwaarts, voor het bedrijf en voor de klanten.

Waarom een B2B e-commerce platform?

Een B2B webshop biedt op verschillende manieren mogelijkheden om de omzet te verhogen. Een onderneming met een online verkoopplatform heeft de volgende voordelen:

Altijd bereikbaar
Een B2B webshop is niet alleen op kantooruren open, klanten kunnen 24 uur per dag bestellingen plaatsen.

Vindbaarheid
Het internet is de meest belangrijke informatiebron voor nieuwe klanten. Een goede webshop staat in alle zoekmachines bovenaan!

Efficiëntie
Door geautomatiseerde processen sneller en efficiënter werken.

Service
Geef de klant toegang tot een persoonlijke catalogus, duidelijke offerte formulieren en betaalinformatie.

Meer dan een webshop alleen

Een B2B webshop is niet vergelijkbaar met een gewone consumentgerichte webshop. Zakelijke klanten hebben een andere wensen dan consumenten. Door middel van onze sterke oplossingen en integraties bieden we alle aspecten die nodig zijn om in een succesvol online B2B platform the voldoen.

Een aantal voorbeelden van de mogelijkheden:

Dit doen wij onder andere met:

Twee werknemers staan voor het kantoor van Madia. Op de achtergrond zijn verschillende andere werknemers aan het werk achter een computer.

Persoonlijk contact

Madia gaat graag in gesprek om de wensen voor het B2B platform door te nemen. Samen stellen we doelen en doen wat nodig om deze te bereiken. We begeleiden van het eerste contact naar een functionele webshop en uitgebreide support. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.