orocommerce exact integration

Wat doet een Exact Magento koppeling?

Exact, of Exact Online, is bedrijfsmanagement software dat functionaliteiten levert voor boekhouding, human resource management (HRM), customer relationship management (CRM) en enterprise resource planning (ERP) en e-business. Een exact koppeling met Magento of Magento 2 zorgt ervoor dat processen tussen de twee softwarepakketten gesynchroniseerd worden.

 • Orders

  Bestellingen uit Magento of Magento 2 worden direct doorgezet naar Exact Online. Hierdoor zijn er minder manuele handelingen nodig.

 • Voorraadbeheer

  Voorraden worden in real-time bijgehouden en geïntegreerd in uw boekhouding. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de actuele voorraad.

 • Facturatie

  Automatiseer de facturatie. Bekijk voltooide facturen en beheer openstaande posten.

 • Klantbeheer

  Informatie over nieuwe en bestaande klanten wordt vanuit Magento direct in het CRM van Exact geplaatst na het aanmaken van een order.

Officiële partner van Magento

Madia is ruim 10 jaar officiële partner van Magento, ons vaste team van developers heeft in die jaren veel ervaring opgedaan met het maken van Exact koppelingen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat het ons weten. Samen bekijken we de mogelijkheden en bekijken we welke aanpak het beste past.

Meer weten?

Neem contact met ons op.