Wat is er veranderd?

De technische structuur van Magento is volledig opnieuw opgebouwd, en dat is te merken. De software is veiliger, sneller en is bestendig voor een e-commerce wereld die met de dag veranderd. Ook is de gebruiksvriendelijkheid van het platform onder de loep genomen. Hieronder een aantal van de voordelen van Magento op een rij:

 • Ongeëvenaarde snelheid

  Ten opzichte van het oude platform is een Magento 2 webshop maar liefst 25% sneller! De nieuwe technische achtergrond zorgt ervoor dat Magento webshops sneller zijn dan ooit tevoren. Dit is niet alleen fijn voor het beheer van het platform, maar ook klanten zullen het verschil opmerken!

 • Optimaal beheer

  De gebruiksvriendelijkheid van het platform onder de loep genoemen. Voor webshopeigenaren is het beheer verheer zo is het beheren van producten, aanmaken van kortingcodes en opzetten van marketing campagnes vereenvoudigd. De layout is vernieuwd en er is een duidelijke scheiding tussen systeem- en shopbeheer.

 • Klantvriendelijkheid

  Magento is ontworpen vanuit de behoeftes van de klanten. Zo is Magento 'mobile-first', oftewel optimaal voor gebruik op smartphones. Ook is het bestel- en afrekenproces beter gestroomlijd, waardoor webshopbezoekers minder snel afhaken en het conversiepercentage verbeterd wordt.

 • Nieuwe modules

  Nieuwe modules worden alleen nog ontwikkeld voor Magento 2, en ook ontwikkelaars van bestaande modules richten hun pijlen op het nieuwe platform. Doordat de modules nieuw ontwikkeld worden, sluiten ze aan bij de e-commerce eisen van dit moment.

Samen aan de slag met een Magento 2 webshop

Als één van de eerste partners van Magento, nu ruim 10 jaar geleden, hebben we veel positieve ervaring opgedaan met de bouw van uiteenlopende webshops. Onze certified Magento 2 specialisten helpen we je graag verder met jouw Magento e-commerce platform.

Of het nu draait om een migratie of de bouw van een nieuwe webshop: we horen graag wat jouw wensen zijn, zodat we samen aan de slag kunnen.

Bekijk onze cases met Magento 2
 • Overstappen naar Magento 2?

  De nieuwste versie van Magento biedt veel voordelen. Heb je op dit moment een Magento 1 webshop en ben je van plan om over te stappen? We helpen je graag. Met onze Magento Migratie Service zorgen we ervoor dat het nieuwe platform voldoet aan jouw eisen. Aan de hand van een duidelijk stappenplan bekijken we de mogelijkheden en werken we samen aan een succesvolle Magento webshop. 

  Magento 2 Migratie service
 • Of een nieuwe Magento 2 webshop laten bouwen?

  Madia is gespecialiseerd in e-commerce, in de breedste zin van het woord. Zo hoef jij maar met één partij te schakelen. We bundelen onze expertises en gaan we samen aan de slag met jouw e-commerce platform. Ons vaste team van developers, service desk, hosting en design werkt aan succesvolle Magento implementaties. Voor iedere B2C & B2B webshop is er de juiste oplossing.

  Onze expertise
Een visuele representatie van de Magento 2 webshop van Maaltijdservice op basis van Magentp 2

Meer informatie over de mogelijkheden met Magento 2?

Laat het ons weten, we helpen je graag verder.