Marktplaats Magento koppeling

Het bereiken van nieuwe doelgroepen gaat vaak gepaard met een groei in de omzet. Het beheren van marktplaatsen kan echter ook veel extra werk betekeken. Daarbij is het manueel bijhouden van marktplaatsen een foutgevoelige taak. Wanneer je een Magento webshop hebt, is het daarom lonend om een koppeling te maken tussen je Magento webshop en marktplaatsen zoals Bol.com, Amazon, eBay, Wish en meer.

 • Product informatie

  Exporteer productinformatie vanuit Magento naar de marktplaats. Zo is de informatie in alle kanalen gelijk.

 • Importeer orders

  Importeer orders vanuit de marktplaats naar Magento. Kun kun je de orders vanuit Magento afhandelen.

 • Dynamische prijzen

  Zorg dat prijzen in alle kanalen gelijk zijn. Pas je een prijs aan in je webshop? Dan past de koppeling de prijs ook aan in de marktplaats.

 • Track and Trace

  Wil je gebruik maken van marktplaatsen én van je eigen fulfillment opties? Dat kan door bijvoorbeeld de track en trace te koppelen.

Welke marktplaatsen kunnen gekoppeld worden?

Koppelingen zijn mogelijk met vele soorten marktplaatsen, zoals de Nederlandse marktplaatsen Bol.com, Beslist of grote buitenlandse spelers zoals Amazon en eBay. Ook opkomende marktplaatsen zoals Aliexpress, Alibaba of Wish kunnen aan Magento gekoppeld worden.

In B2B zijn marktplaatsen op dit moment opkomend. Steeds meer B2B bedrijven kiezen voor verkoop via Ebay Business Supply of Amazon Business. Voor iedere branche bestaan daarnaast marktspecifieke marktplaatsen; Joor, Klarx, Europages en Wer Liefert Was zijn hier slechts enkele voorbeelden van.

Staat de marktplaats waar jouw bedrijf gebruik van maakt niet in de bovenstaande rijtjes? We kijken graag mee met de mogelijkheden voor alle beschikbare marktplaatsen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.