SAP koppeling - Business One of Business Suite

SAP is merk dat veel verschillende softwarepakketten levert. Het aantal oplossingen is zeer divers. Grofweg kan onderscheid gemaakt worden in twee meest gebruikte standaardoplossingen.

  • SAP Business One

    SAP Business One is een veel gebruikt erp-systeem voor het mkb. Met deze oplossingen worden alle kernactiviteiten integraal beheerd en gestroomlijnd. Hierdoor kunnen midden- en kleinbedrijf efficiënter werken en is het gemakkelijker om bedrijfsprestaties bij te houden. SAP Business One kan compleet naar wens worden aangepast, zodat het past bij jouw bedrfijsprocessen

  • SAP Business Suite

    De SAP Business Suite is de overkoepelde voor de standaardoplossingen en wordt vooral gebruikt door grote nationale en internationale bedrijven. Onder de Business Suite vallen: ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), SRM (Supplier Relationship Management), SCM (Supply Chain Management) en PLM (Product Lifecycle Management).

SAP koppeling met Magento / Magento 2

Sinds 2004 is Madia officiële partner van Magento. We beschikken over een vast team van developers, dat het platform van binnen en van buiten kent.

Omdat SAP op veel verschillende manier gebruikt kan worden, bekijken we per business case op welke manier de koppeling het beste gemaakt kan worden. Zo ben je zeker van de meest efficiënte en effectieve oplossing. Ook als je gebruik maakt van maar een deel van de SAP applicatie, helpen we je graag verder.

 

Meer weten over de mogelijkheden voor een SAP koppeling?

Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.