De Odoo Specialist van Eindhoven

Welkom bij Madia, een toonaangevend bureau op het gebied van ERP en procesoptimalisatie gevestigd in Eindhoven! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van slimme en innovatieve oplossingen voor ERP-implementaties, met een focus op Odoo & Marello. Met onze diepgaande expertise en ervaring binnen het Odoo-ecosysteem helpen we onze klanten om hun operationele processen te stroomlijnen en te verbeteren, wat resulteert in verbeterde efficiëntie en groei. We begrijpen dat een succesvolle bedrijfsvoering meer omvat dan alleen een aantrekkelijke website en productaanbod. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan diensten aan, waaronder strategieontwikkeling, ontwerp, ontwikkeling, marketing en ondersteuning. Door nauw samen te werken met onze klanten streven we ernaar om gezamenlijk succesvolle ERP- en operationele oplossingen te realiseren die de bedrijfsprestaties optimaliseren en groei stimuleren.

Odoo agency Eindhoven

Webshops en ERP-systemen zijn tegenwoordig essentiële aspecten van zowel ons persoonlijke als zakelijke leven. Of het nu gaat om individuele aankopen of zakelijke transacties, e-commerce vormt een integraal onderdeel van elke moderne verkoopstrategie. Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van e-commerce oplossingen, zowel lokaal in Eindhoven als daarbuiten, zijn wij bij Madia goed gepositioneerd om jou te ondersteunen bij het opzetten van een succesvolle B2C of B2B implementatie van Odoo & Marello. Ons toegewijde team staat klaar om jouw e-commerce strategie te optimaliseren en de voordelen van een geïntegreerd ERP-systeem te benutten.

 • B2C Webshops

  In een B2C webshop is het van belang dat alles perfect op orde is. Het moet technisch in orde zijn, beschikken over een gebruiksvriendelijke interface en een modern ontwerp.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
 • B2B Webshops

  Aankoopprocessen van zakelijke klanten verschillen van de consumentenmarkt. Een goede B2B-webshop automatiseert workflows en zorgt dat klanten een optimale online ervaring hebben.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
E-commerce met Exact

Hier helpen we je mee verder

Madia is toegespitst op e-commerce en operationele optimalisatie in al zijn facetten, waardoor je slechts met één partij in Eindhoven hoeft samen te werken. Ons deskundige team van ontwikkelaars, service desk medewerkers, hosting-experts en ontwerpers bundelt zijn krachten om volledige B2C en B2B Odoo & Marello implementaties te realiseren. Vanaf de conceptfase tot aan de uitvoering en ondersteuning, streven we ernaar om samen met jou een naadloze en efficiënte e-commerce-ervaring te creëren die voldoet aan de behoeften van jouw bedrijf en klanten.

kantoor madia

Onze waarden

 • Your browser does not support SVGs

  Samenwerken

  Een sterk e-commerce  & ERP platform bouwen we niet alleen. Wij staan voor duurzame samenwerkingen: toegewijde en stabiele relaties tussen twee partijen.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
 • Your browser does not support SVGs

  Functionaliteit op maat

  Ben je op zoek naar specifieke e-commerce & ERP mogelijkheden, maar lijkt geen enkel platform aan te sluiten bij je wensen? Odoo + webshop met maatwerk functionaliteiten biedt de oplossing.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
 • Your browser does not support SVGs

  Sterke partnerships

  We bouwen al 15 jaar webshops: hét platform voor e-commerce. Daarbij hebben we partnerships met o.a OroCommerce en Marello. Zo werken we niet alleen aan jouw webshop, maar aan het hele ecosysteem.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
collega bram

Contact

Kom je langs bij ons kantoor ? De koffie staat klaar!