De Odoo Specialist & Implementatie Partner

Welkom bij Madia, een vooraanstaand bureau gespecialiseerd in ERP en procesoptimalisatie, met een specifieke focus op Odoo en Marello implementatie en partnerschap! Ons team is toegewijd aan het leveren van slimme en innovatieve oplossingen voor ERP-implementaties, met diepgaande expertise binnen het Odoo- en Marello-ecosysteem. Wij bedienen merken, fabrikanten, groothandels en retailers en helpen onze klanten om hun operationele processen te stroomlijnen en te verbeteren, wat resulteert in verbeterde efficiëntie en groei. Bij Madia begrijpen we dat succesvolle bedrijfsvoering meer omvat dan alleen een aantrekkelijke website en productaanbod. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan diensten aan, waaronder strategieontwikkeling, ontwerp, ontwikkeling, marketing en ondersteuning. Door nauw samen te werken met onze klanten streven we ernaar om gezamenlijk succesvolle ERP- en operationele oplossingen te realiseren die de bedrijfsprestaties optimaliseren en groei stimuleren.

ERP Implementatie agency

Webshops en ERP-systemen zijn tegenwoordig essentiële aspecten van zowel ons persoonlijke als zakelijke leven. Of het nu gaat om individuele aankopen of zakelijke transacties, e-commerce vormt een integraal onderdeel van elke moderne verkoopstrategie. Met meer dan 15 jaar ervaring als ERP-implementatiepartner voor merken, fabrikanten, groothandels en retailers, zijn wij bij Madia goed gepositioneerd om jou te ondersteunen bij het opzetten van een succesvolle B2C of B2B implementatie van Odoo & Marello. Ons toegewijde team staat klaar om jouw e-commerce strategie te optimaliseren en de voordelen van een geïntegreerd ERP-systeem te benutten.

 • B2C Webshops

  In een B2C webshop is het van belang dat alles perfect op orde is. Het moet technisch in orde zijn, beschikken over een gebruiksvriendelijke interface en een modern ontwerp.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
 • B2B Webshops

  Aankoopprocessen van zakelijke klanten verschillen van de consumentenmarkt. Een goede B2B-webshop automatiseert workflows en zorgt dat klanten een optimale online ervaring hebben.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
E-commerce met Exact

Hier helpen we je mee verder

Madia is gespecialiseerd in e-commerce en operationele optimalisatie in al zijn facetten, waardoor je slechts met één partner hoeft samen te werken voor al je ERP-implementaties. Ons deskundige team van ontwikkelaars, service desk medewerkers, hosting-experts en ontwerpers bundelt zijn krachten om volledige B2C en B2B Odoo & Marello implementaties te realiseren. Vanaf de conceptfase tot aan de uitvoering en ondersteuning, streven we ernaar om samen met jou een naadloze en efficiënte e-commerce-ervaring te creëren die voldoet aan de behoeften van jouw bedrijf en klanten. We adviseren je bij elke stap om te bepalen wat het beste past bij jouw situatie.

kantoor madia

Onze waarden

 • Your browser does not support SVGs

  Samenwerken

  Een sterk e-commerce  & ERP platform bouwen we niet alleen. Wij staan voor duurzame samenwerkingen: toegewijde en stabiele relaties tussen twee partijen.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
 • Your browser does not support SVGs

  Functionaliteit op maat

  Ben je op zoek naar specifieke e-commerce & ERP mogelijkheden, maar lijkt geen enkel platform aan te sluiten bij je wensen? Odoo + webshop met maatwerk functionaliteiten biedt de oplossing.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
 • Your browser does not support SVGs

  Sterke partnerships

  We bouwen al 15 jaar webshops: hét platform voor e-commerce. Daarbij hebben we partnerships met o.a OroCommerce en Marello. Zo werken we niet alleen aan jouw webshop, maar aan het hele ecosysteem.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
collega bram

Contact

Kom je langs bij ons kantoor ? De koffie staat klaar!