Front-end Developer

Ben je een gedreven en ambitieuze Front-end Developer die het verschil wil maken? Heb jij alle skills in huis om de mooiste en meest geavanceerde webshops van Nederland neer te zetten én wil jij werken met de nieuwste technologieën? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Wat ga je doen?

Je gaat oplossingsgericht te werk met de techniek en look-and-feel van webshops van onze klanten. Omdat onze klanten zich in verschillende branches bevinden (bijvoorbeeld cavallaronapoli.nl, skil.nl en halfords.nl) is het belangrijk dat je je kan inleven in verschillende cases. Zo krijg je steeds te maken met nieuwe uitdagingen! Wij bouwen onze webshops op basis van Magento (1 & 2) en OroCommerce.

In een klein en divers team van collega’s met verschillende expertises, streef je altijd naar de beste oplossing voor de klant op het gebied van ontwerp, usability en functionaliteit. Als front-end developer werk je nauw samen met onze designers. Jij ondersteunt de designer in de ontwerpfase en de designer beantwoordt jouw vragen tijdens de ontwikkelfase. Je besteedt hierbij aandacht aan responsive design dat je bouwt volgens de principes van progressive enhancement.

Ontwikkelingen op het gebied van e-commerce staan niet stil! Binnenkort start Magento met de PWA studio: hier duik jij samen met je collega's op in om onze klanten de nieuwste services te kunnen bieden. Daarnaast werken we aan onze eigen ERP software, waar steeds weer nieuwe front-end taken naar voren komen.

Wat vragen we van jou?

 • 32 - 40 uur in de week beschikbaar
 • Minimaal een jaar front-end ervaring
 • HBO werk- en denkniveau
 • Affiniteit met e-commerce
 • Een ijzerstrerk front-end portfolio
 • Ervaring met HTML, CSS, JavaScript

Een aantal prés

 • Ervaring met Magento en/of OroCommerce
 • Build Tools (Gulp/Webpack)
 • React
 • Sass
 • PHP en Twig
 • Git

Wat heeft Madia jou te bieden?

We zijn een team met grote ambities, maar niet ten koste van alles. Wij vinden jouw persoonlijke ambities, je match met het team en persoonlijkheid minstens net zo belangrijk als je kennis of ervaring. Je krijgt ieder jaar een persoonlijk budget om jezelf te ontwikkelen. Bij Madia krijg je veel vrijheid, verantwoordelijkheid, inhoudelijk leuke en vooral uitdagende projecten om aan te werken.

Je gaat werken in een gezellig en creatief team, van ongeveer 20 man sterk. Je krijgt een fijne werkplek op toplocatie Strijp-S (10 min lopen van station Strijp-S, 20 minuten vanaf Eindhoven Centraal en met voldoende parkeerplaatsen voor de deur). Omdat we op de 7e verdieping zitten hebben we een spectaculair uitzicht over Eindhoven! Niet onbelangrijk: er is een vrijmibo, een kwartaalborrel, een jaarlijks uitje, en nog meer leuke activiteiten!

Solliciteer Direct

Herken jij je in de bovenstaande vacature en lijkt het je leuk om kennis te komen maken? Solliciteer nu door middel van het onderstaande formulier of mail ons op sollicitatie@madia.nl

Toegestane bestandsformaten zijn pdf, doc, docx en odt.

Toegestane bestandsformaten zijn pdf, doc, docx en odt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.