B2B Summit – 9 maart 2017

Op donderdag 9 maart vindt de B2B Summit plaats in ‘De Fabrique’ in Utrecht. Het evenement richt zich op marketing en e-commerce professionals die meer willen weten over trends en ontwikkelingen in B2B. Deze dag staat de vraag “Hoe houd jij je als B2B marketeer en e-commerce professional staande en bewijs je jouw meerwaarde?” centraal. Madia is in samenwerking met OroCommerce als sponsor op het evenement aanwezig en geeft antwoord op deze vraag door het onlangs gelanceerde OroCommerce platform te demonstreren.

OroCommerce, brought to you by Madia

Steeds meer bedrijven kiezen voor een B2B e-commerce platform als extra verkoopkanaal. Groothandels, productiebedrijven, fabrikanten en zakelijke dienstverleners zijn steeds beter online vertegenwoordigd. Traditionele (B2C) e-commerce oplossingen bieden echter niet wat nodig is voor een succesvol B2B platform.

Dit is waarom de bedenkers van het bekende e-commerce platform Magento een gespecialiseerd B2B platform hebben ontwikkeld. Tools voor prijslijsten, offertes, snelle bestel formulieren, “multi-business support” en “corporate customer account management” maken OroCommerce uniek ten opzichte van andere e-commerce oplossingen. Daarnaast biedt het platform uitgebreide marketing en analyse tools die ingezet kunnen worden in doelgerichte campagnes. Deze mogelijkheden maken OroCommerce de meest volledige B2B e-commerce oplossing van dit moment. Madia is de eerste OroCommerce Gold Partner van Nederland en gelooft in de kracht van OroCommerce.

B2B Summit: kom langs!

Wij zijn de hele dag aanwezig om kennis te maken en te brainstormen over de mogelijkheden. Wij zien u graag op 9 maart bij onze stand!

www.b2bsummit.nl