Marello DOP

Marello is een krachtig Digital Operations Platform. Beheer verschillende verkoopkanalen zoals webshops, fysieke winkels, en marktplaatsen, en stroomlijn essentiële backoffice-activiteiten, zoals orderbeheer, voorraadbeheer en facturatie binnen een centraal platform.

Waarom Marello DOP?

Marello is een Digital Operations Platform voor B2C en B2B e-commerce. Het biedt een flexibele oplossing die je in staat stelt om op elk kanaal te verkopen en tegelijkertijd back-office activiteiten te verenigen in een centraal platform. Met Marello krijg je toegang tot een krachtige set van features die nodig zijn in iedere moderne e-commerce omgeving.

Twee werknemers van Madia voor het logo dat aan de muur hangt

Aan de slag met Marello DOP

Marello helpt je met het beheren van backoffice processen in een centraal platform.

 • Ordermanagement

  Ordermanagement is het hart van modere e-commerce. Marello’s OMS is de motor voor orderprocessen van begin tot eind: van het plaatsen van een order tot de levering ervan en het gebruik van het product door de klant.

 • Voorraadbeheer

  Het bijhouden en beheren van voorraden is een cruciaal onderdeel van iedere webshop. Met Marello’s voorraadmodule krijgen bedrijven inzicht in hun voorraad in verschillende magazijnen binnen één uniform platform.

 • Klantbeheer en klantenservice

  Het leveren van een goede klantervaring is essentieel. Door informatie van klanten op te slaan kun je een goede customer experience bieden, ongeacht het verkoopkanaal waarin klanten hun producten kopen.

 • Productbeheer

  Consistente productinformatie in alle verkoopkanalen met een overzichtelijke lijst van uw producten. Creëer en beheer uw productinformatie op één plaats en verspreid deze naar je e-commerce-kanalen.

 • Fulfillment

  Ga slim om met de fulfillment van orders. Bereken de meest optimale manier om orders naar klanten te verschepen, of het nu gaat om eigen magazijnen of drop-shipments.

 • Uitgebreide rapportage

  Analyseer van gegevens en stel rapporten op. Meet waardevolle KPI’s te en bepaal de strategieën die nodig zijn om bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Foto van Marloes bij Madia

Contact

Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.