Expertise

Madia is gespecialiseerd in e-commerce, in de breedste zin van het woord. Zo hoef jij maar met één partij te schakelen. Samen met ons team van developers, service desk, hosting en design werken we samen aan volledige B2C & B2B e-commerce implementaties.

De beste online webshops

Webshops zijn een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. Of het nu gaat om persoonlijke of zakelijke aankopen, e-commerce is een onmisbaar onderdeel van de verkoopstrategie. We helpen je graag verder met jouw B2C of B2B webshop.

  • B2C Webshops

    In B2C e-commerce moet alles kloppen om de concurrentie voor te blijven. Een goede webshop is technisch in orde, heeft een gebruiksvriendelijke interface en is voorzien van het nieuwste design.

    Lees meer Your browser does not support SVGs
  • B2B Webshops

    Zakelijke klanten hebben een andere manier van kopen dan de consument. Een goede B2B webshop automatiseert processen en zorgt dat klanten een optimale online ervaring beleven.

    Lees meer Your browser does not support SVGs
Bouke aan het werk op haar computer, bezig met UX design en UI Design

Een duidelijke aanpak

Altijd weten waar je aan toe bent: zekerheid over de prijs, kwaliteit en tijdsduur van jouw e-commerce project. Door frequent met elkaar te overleggen stellen we scherpe doelen, bepalen we prioriteiten, waarborgen we de voortgang en evalueren we de werkzaamheden. Door deze transparante manier van werken heb je altijd inzicht in de voortgang van het project en kunnen we samen snel schakelen. We maken hierbij gebruik van de “Advice, Discover, Discuss, Priotize en Test” cyclus.

Mensen aan het werk bij Madia
Twee werknemers van Madia voor het logo dat aan de muur hangt

Contact

Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.