B2B e-commerce features

Tools voor prijslijsten, aanpasbare offertes, snelle bestel formulieren, “multi-business support” en “corporate customer account management” zijn slechts enkele voorbeelden van oplossingen waarmee OroCommerce het B2B e-commerce gat dicht. Daarnaast is het platform gemakkelijk te integreren met andere oplossingen, waardoor de eerste, meest volledige, B2B oplossing van dit moment is gecreëerd.

 • Flexibele B2B e-commerce

  OroCommerce is het eerste e-commerce platform dat specifiek is gebouwd voor B2B. Dit betekent dat het platform is voorzien van functioniteiten die je in andere platformen niet tegen komt, zoals het beheren van accounts, prijsafspraken en de mogelijkheid om grote hoeveelheden producten te verwerken.

  Omdat geen enkele B2B business hetzelfde is, kunnen de functionaliteiten naar wens worden ingezet en aangepast.

 • Zakelijke accounts

  Beheer alle accounts van je klanten binnen één interface. Sla klantgevens op, koppel gepersonaliseerde catalogi, prijslijsten en meer. Deel klantgroepen in op basis van permissies voor verschillende teams, locaties, en rollen.

  Hiermee hoef je niet langer manuele aanpassingen te maken aan orders maar is een volledige geautomatiseerd bestelproces mogelijk.

 • Uitgebreide catalogus

  Een catalogus die voldoet aan alle B2B eisen. Deel grote hoeveelheden producten in op basis van categorieën en maak ze gemakkelijk vindbaar voor klanten. Toon per klant relevante producten en laat andere producten achterwege.

  Op die manier blijft de webshop overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

 • Rapportage en business intelligence

  Met OroCommerce hou je alle verkoopactiviteiten nauw in de gaten.

  Door middel van dashboards is het mogelijk om snel inzichten te krijgen in de belangrijkste verkoopdata. Met de uitgebreide en flexibele rapportage mogelijkheden geven de mogelijkheid om KPI’s te meten, meer te weten te komen over verkooppatronen, en stuur je gerichte marketingcampagnes aan.

Aan de slag met OroCommerce?

Madia geloofd in de sterke kwaliteiten van een puur B2B platform en zijn sinds het begin partner. We helpen je graag verder met een B2B webshop op basis van OroCommerce. Ons vaste team van developers, service desk, hosting en design werkt volgens een vaste werkwijze aan strategie, implementatie en optimalisatie. Het is mogelijk om OroCommerce te koppelen aan systemen zoals ERP, WMS, PIM en meer.

Heb je al een OroCommerce shop en ben je opzoek naar advies of doorontwikkeling? Ook dan helpen we je graag verder.

Weten hoe wij te werk gaan?

Kunnen we je verder helpen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo.