OroCommerce

OroCommerce is een e-commerce platform dat is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven die aan andere bedrijven verkopen. Het platform heeft uitgebreide mogelijkheden voor typische B2B processen zoals het aanvragen van offertes en het maken van gepersonaliseerde prijslijsten.

Waarom OroCommerce?

OroCommerce is een complete, flexibele en kosteneffectieve e-commerce oplossing voor B2B bedrijven. Het bevat alle tools die je nodig hebt om te beginnen met online verkopen. Wat het uniek maakt? Het is het eerste platform dat zich specifiek richt op de B2B e-commerce markt. Het e-commerce platform bevat B2B functionaliteit, zoals het aanvragen van offertes, en het beheren van prijzen per klant, die in andere platformen niet te vinden zijn.

 • B2B Functionaliteit

  Het platform biedt geavanceerde functionaliteit voor B2B-transacties, zoals accountbeheer, offertes, contractbeheer, prijsbeheer en inkooporders.

 • CRM Klantenbeheer

  Naast het e-commerce platform, biedt OroCommerce ook een krachtig CRM systeem, waardoor B2B-bedrijven hun klantgegevens en verkoopactiviteiten naadloos kunnen beheren en synchroniseren.

 • Open Source

  OroCommerce biedt de flexibiliteit om te worden aangepast en uitgebreid volgens de specifieke behoeften van een B2B-bedrijf. Het heeft een actief ecosysteem van ontwikkelaars en partners die continu nieuwe functionaliteiten en extensies ontwikkelen om het platform te verbeteren.

Bouke at work on her computer on a design

Aan de slag met B2B e-commerce

OroCommerce is het eerste en meest volledige B2B platform van dit moment.

 • Flexibele B2B e-commerce

  OroCommerce is het eerste e-commerce platform dat is gebouwd voor B2B. Het platform biedt opties die je in andere platformen niet tegenkomt, zoals het beheren van accounts, prijsafspraken en de mogelijkheid om grote hoeveelheden producten te verwerken.

  Omdat geen enkele B2B business hetzelfde is, is OroCommerce zeer flexibel en kan het naar wens worden ingezet en aangepast.

 • Zakelijke accounts

  Beheer klantenaccounts binnen één interface. Sla klantgegevens op, koppel gepersonaliseerde catalogi, prijslijsten en meer. Deel klantgroepen in op basis van permissies voor verschillende teams, locaties, en rollen.

  Handmatige aanpassingen zijn niet langer nodig, het bestelproces is volledig geautomatiseerd.

 • Uitgebreide catalogus

  Een catalogus die voldoet aan alle B2B eisen. Deel grote hoeveelheden producten in op basis van categorieën en maak ze gemakkelijk vindbaar voor klanten. Toon per klant relevante producten en laat andere producten achterwege.

  Op die manier blijft de webshop overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

 • Rapportage en business intelligence

  Met OroCommerce hou je alle verkoopactiviteiten nauw in de gaten.

  Dashboards geven snel inzicht in de belangrijkste verkoopdata. Uitgebreide en flexibele rapportages geven de mogelijkheid om KPI’s te meten, meer te weten te komen over verkooppatronen, en zorgen dat je gerichte marketingcampagnes kan opzetten.

zinkunie desktop design
Replatforming | Madia jouw succes onze bestemming

Kunnen we je verder helpen?

Madia gelooft in de sterke kwaliteiten van het B2B platform OroCommerce. We helpen je graag verder met jouw B2B webshop. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo.