OroCommerceAlles wat B2B e-commerce nodig heeft

Al jaren groeit de omzet binnen de B2B e-commerce branche, ook in Nederland. Steeds meer bedrijven kiezen voor een B2B e-commerce platform als extra verkoopkanaal. Groothandels, productiebedrijven, fabrikanten en zakelijke dienstverleners zijn tegenwoordig steeds beter online vertegenwoordigd, met zeer positieve resultaten. Traditionele (B2C) oplossingen bieden echter niet standaard de facetten die nodig zijn voor een succesvolle B2B webshop.

OroCommerce biedt een volledige omnichannel oplossing voor de B2B e-commerce markt.

Een gestileerde versie van het OroCommerce logo

Waarom OroCommerce?

OroCommerce focust zich volledig op de B2B e-commerce markt. Specifieke tools voor prijslijsten, aanpasbare offertes, snelle bestel formulieren, “multi-business support” en “corporate customer account management” maken dit platform uniek ten opzichte van andere reeds bestaande webshop oplossingen. De oplossingen worden gecombineerd met personalisatie, compatibiliteit met verschillen landen, valuta en talen, intelligente marketing tools en een krachtige analyse tools. Het platform is makkelijk te integreren met andere oplossingen, waardoor de eerste, meest volledige, B2B oplossing van dit moment is gecreëerd.

Iets voor jou?

De innovatieve mogelijkheden van OroCommerce:

 • Zakelijke accounts:
  Beheer complexe accounts via de 'seller admin console'. Klanten kunnen zelf accounts beheren en meerdere gebruikers toevoegen.
 • Gebruikers en toegang:
  Iedere klant van de juiste informatie voorzien is cruciaal. Het is mogelijk om per klant in te stellen welke informatie zichtbaar is. Maak per klant, of klantgroep, een persoonlijke prijslijst en catalogus.
 • Meerdere websites en winkels:
  Veel bedrijven zijn internationaal actief in landen met verschillende talen en valutas. De enterprise editie van OroCommerce heeft een flexibel en robuust website management systeem. Het is mogelijk om verschillende onderdelen van het bedrijf vanuit één module te beheren.
 • Content management:
  CMS mogelijkheden zorgen ervoor dat digitale product informatie altijd optimaal is. Klanten hebben altijd de informatie voor handen die ze nodig hebben. Door de gebruiksvriendelijke frontend van OroCommerce is de informatie altijd goed vindbaar.
 • Persoonlijke catalogus:
  Catalogus management zorgt ervoor dat B2B verkopers een aanpasbare catalogus kunnen instellen voor bedrijven, specifieke afdelingen en individuele klanten. Iedere groep heeft toegang tot een eigen catalogus.
 • Shopping Lists:
  Zakelijke klanten werken vaak aan meerdere projecten. Om het overzicht te beheren kunnen er verschillende lijsten worden aangemaakt. Lijsten kunnen worden opgeslagen zodat herhaal-aankopen snel en efficiënt afgehandeld kunnen worden.
 • Koper-Verkoper interactie:
  Bestelformulieren maken en in vullen, inkooporders verwerken, offertes aanmaken en meer. In gesprek gaan met de klant was nog nooit zo makkelijk. Dit alles binnen één platform
 • Segmentatie en rapportage:
  Verkrijg uitgebreide inzichten door gesegmenteerde data verzameling en rapportage. Volg KPI's, krijg inzicht in aankooppatronen en zet slimme marketing campagnes op.

Meer weten over de mogelijkheden?