Adobe Commerce Webshop

Als één van de eerste partners van Adobe Commerce (voorheen Magento), nu 15 jaar geleden, hebben we veel ervaring met het e-commerce platform. Adobe Commerce is een betrouwbaar platform dat e-commerce uitdagingen met gemak aangaat.

De software biedt de flexibiliteit die nodig is in een wereld waarin (online) koop- en verkooppatronen met de dag veranderen. Het platform geeft totale controle over het uiterlijk, de inhoud en functionaliteit van de webshop. Daarnaast is het platform schaalbaar en geschikt voor alle types van webshops.

Waarom een Adobe Commerce webshop?

De software van Adobe Commerce biedt een gebruiksvriendelijk en uitgebreid e-commerce pakket. Het geeft volledig controle over inhoud, design en functionaliteit van de webshop. Een groot voordeel is het grote aantal standaard-functionaliteiten waar professionele e-commerce webshops behoefte aan hebben. Adobe Commerce webshops zijn eenvoudig naar wens aan te passen. Hierdoor is er altijd een oplossing is voor jouw e-commerce vraagstuk. In Nederland zijn er meer dan 20.000 Adobe Commerce webshops actief.

 • Catalogusbeheer

  De catalogus is uitgebreid en gemakkelijk te beheren. Grote volumes producten kunnen gemakkelijk worden toegevoegd. Voeg ze toe aan categorieën of vul ze aan met specifieke kenmerken. Dit zorgt voor een gemakkelijk beheer en een goede vindbaarheid in de webshop.

 • Orderbeheer

  Een webshop is naast een etalage van producten ook een verwerker van orders. Met het orderbeheer kunnen orders eenvoudig verwerkt, gewijzigd of verwijderd worden. Via koppelingen met payment providers kunnen betalingen via iDeal, credit card of PayPal verwerkt worden.

 • Responsive en mobile first design

  We werken uitsluitend met de laatste design technieken. Van responsive tot mobile first design. Templates zijn standaard voorzien van de techniek die nodig is om jouw webshop optimaal op alle devices te tonen.

 • Integraties

  Maak koppelingen met systemen die nodig zijn om jouw webshop optimaal te laten functioneren. Denk bijvoorbeeld aan kassasystemen, voorraadbeheer en product management. Door de flexibiliteit van het platform zijn koppelingen tussen verschillende systemen gemakkelijk te maken.

Omnichannel E-commerce met Madia
logo Van den Borne
Logo New Pig
logo shophouse
Logo Maatstudio

Van Magento naar Adobe Commerce

Heb jij een Magento webshop en wil je migreren naar Adobe Commerce (voorheen Magento 2)? We helpen je graag verder met onze Magento Migratie Service. We bekijken je wensen, maken een uitgebreide analyse en gaan samen aan de slag met een helder stappenplan.

 • Migratie Service

  Overweeg je een overstap naar Adobe Commerce en wil je meer weten over de impact die dit heeft op jouw webshop? We helpen je graag verder met onze Magento Migratie Service. We bekijken je wensen, maken een uitgebreide analyse en gaan samen aan de slag met een helder stappenplan.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
 • Progressive Web App: een PWA laten maken

  Headless Commerce en Progressive Web Apps zijn de toekomst voor webshops. PWA voorziet webshops van een optimale customer experience. Met de PWA studio van Adobe Commerce is het mogelijk om geheel naar wens een compleet op maat gemaakte Progressive Web App te laten bouwen.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
maatwerk website

Samen aan de slag?

We kijken met je mee naar de mogelijkheden.