Over ons

Sinds 2007 houden we ons bezig met de nieuwste innovatieve e-commerce oplossingen. Ons speerpunt is het bieden van persoonlijke en professionele service. Samen gaan we aan de slag om met onze e-commerce expertise jouw doelen te verwezenlijken.

Dit is Madia

Vanuit ons kantoor in Eindhoven bekijkt ons vaste team met scherpe blik alle e-commerce mogelijkheden. Voor alle webshops geldt: we gaan voor de beste oplossing om de optimale gebruikerservaring te creëren en succesvolle resultaten te behalen. Of het nu draait om strategie, maatwerk, optimalisatie, integraties of design!

We zijn een gezellig en creatief team bestaande uit ongeveer 20 developers, designers, projectmanagers en marketing experts. Madia heeft grote ambities en er wordt dagelijks hard gewerkt, maar een fijne werksfeer is bij ons minstens zo belangrijk.

ERP-integratie in B2B E-commerce

Onze waarden

 • Your browser does not support SVGs

  Samenwerken

  Een sterk e-commerce platform bouwen we niet alleen. We spreken in de relatie met onze klanten altijd over een samenwerking: een toegewijde en stabiele relatie tussen twee partijen.

 • Your browser does not support SVGs

  Functionaliteit op maat

  Ben je op zoek naar specifieke e-commerce mogelijkheden, maar lijkt geen enkel platform aan te sluiten bij je wensen? Een webshop met maatwerk functionaliteiten biedt de oplossing.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
 • Your browser does not support SVGs

  Sterke partnerships

  We bouwen webshops met ‘best-of-breed’ e‑commerce platformen Magento en OroCommerce. Deze platformen bieden standaard uitgebreide mogelijkheden voor webshops.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
kantoor madia
Foto van Marloes bij Madia

Kennis maken met ons team?

Laat het ons weten, we bellen je terug!