Madia sponsor Meet Magento NL 2016

Voor het achtste jaar op rij komen honderden webshop eigenaren, e-commerce experts en developers op 12 & 13 mei naar de Jaarbeurs in Utrecht om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken bij Meet Magento. Leer meer over conversie verhoging, development, theming, Magento Community, Enterprise en Mobile. Laat je inspireren om nog veel meer uit jouw Magento webshop te halen!

Ook dit jaar ontmoeten wij jou graag op Meet Magento, waar wij met een eigen presentatie en standplaats aanwezig zullen zijn. Op Twitter zullen wij regelmatig de laatste nieuwtjes rondom Meet Magento NL 2016 plaatsen, dus vergeet ons niet te volgen!

Donderdag 12 mei

Op dag 1 wordt er aan e-commerce partijen advies gegeven over Magento: wat is het, wat zijn de mogelijkheden en hoe presteert Magento ten opzichte van andere platformen? Daarnaast delen bestaande Magento webwinkeliers hun ervaringen, bijvoorbeeld waar rekening mee gehouden moet worden tijdens een project, of wat voor een eisen/vragen je moet stellen aan de partij die Magento voor jou gaat implementeren. Op deze dag wordt getoond wat Magento allemaal voor jou kan betekenen!

Vrijdag 13 mei

Op dag 2 zullen verschillende sessies plaatsvinden, die gericht zijn op bestaande gebruikers van Magento: wat zijn de beste extensies? Hoe optimaliseer je conversie en performance? Welke payment provider, e-mail marketing tool en logistiek provider bieden jouw shop mogelijkheden om te groeien? Al deze vragen zullen aan de hand van inhoudelijke sessies en Magento cases uit het binnen- en buitenland beantwoord worden.

10% korting op je Meet Magento NL 2016 tickets!

Ben je klant van Madia en wil je naar Meet Magento? Dan krijg je van ons 10% korting op de ticketprijs! Meer weten? Neem dan contact met ons op.