Spannend Nieuws: Madia Verhuist naar een Nieuw Kantoor!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Madia, uw vertrouwde e-commerce bureau gevestigd in Eindhoven, Nederland, naar een nieuwe locatie verhuist! Na enkele maanden van zorgvuldige voorbereidingen, beslissingen over muurkleuren, tapijtvormen en vele andere belangrijke details, is het eindelijk tijd voor ons om de grote stap te zetten.

Vanaf 3 juni verhuizen we ons hoofdkantoor “helemaal” naar de overkant van de straat, naar een prachtig nieuw gebouw genaamd “Donna”.

Over Ons Nieuwe Thuis: Donna

Donna is een prachtig nieuw gebouw naast het historische Klokgebouw, een rijksmonument in de bruisende gebied Strijp-S in Eindhoven. De naam van het gebouw, Donna, eert de Gele Madonna, de geliefde bijnaam van het voormalige Philips ER-gebouw dat hier ooit stond. Het ontwerp, gemaakt door de getalenteerde architect Stefan de Bever, weerspiegelt deze erfenis prachtig.

Donna

Donna beschikt over een ruime, open indeling geïnspireerd door de principes van Biophilic Design, die bekend staan om het bevorderen van menselijk welzijn door natuurlijke elementen in de gebouwde omgeving te integreren. We zijn ervan overtuigd dat deze inspirerende ruimte creativiteit en samenwerking binnen ons team zal bevorderen, wat uiteindelijk ten goede zal komen aan onze gewaardeerde klanten.

Onze Reis en Toewijding

Bij Madia streven we naar voortdurende groei en evolutie. Deze verhuizing vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal in onze reis, en we staan te popelen om u te verwelkomen op onze nieuwe, levendige locatie. We geloven dat Donna een ideale omgeving zal bieden voor het blijven leveren van uitstekende service en innovatieve e-commerce oplossingen.

We kijken ernaar uit om onze huidige en toekomstige klanten te helpen vanuit deze inspirerende nieuwe locatie. We hopen u snel te zien en de dynamische sfeer van ons nieuwe kantoor met u te delen!

Blijf op de hoogte voor meer updates en voel u vrij om vanaf 3 juni langs te komen en Donna zelf te ervaren!

Met vriendelijke groet,

Het Madia Team

Ons nieuwe adres is:

Madia BV
Philitelaan 57
5617 AK Eindhoven
Nederland