Madia wint Oro Brillance Award

madia spirit award

 

We zijn super trots te mogen aankondigen dat we een Oro Brillance Award hebben gewonnen! Deze award wordt uitgereikt aan bedrijven die uitzonderlijk leiderschap en innovatie hebben getoond in B2B eCommerce implementaties voor producenten, distributeurs en leveranciers.

De winnaars werden bekend gemaakt tijdens een feestelijke (virtuele) prijsuitreiking op 19 mei.

Over de Oro Brilliance Awards

OroInc. heeft een wereldwijd partnerecosysteem met meer dan 50 solution integrators. De Oro Brilliance Awards erkennen uitzonderlijke partners die een grote rol spelen binnen dit netwerk, bijvoorbeeld door bijzonder succesvolle implementaties van OroCommerce projecten en inventief gebruik van het platform om zakelijke B2B e-commerce uitdagingen aan te gaan.

We prijzen ons gelukkig met ons solution partner netwerk. Zij zijn de topexperts op het gebied van digitale transformatie in eCommerce. Ze delen Oro’s missie in het leveren van de meest uitgebreide, schaalbare en flexibele oplossingen voor B2B bedrijven. We zijn trots op elk project in ons partnerecosysteem, en dat vieren we tijdens de jaarlijkse Oro Brilliance Awards. – Yoav Kutner, oprichter OroInc.

Spirit Award

Madia werd beloond met de Spirit Award. Deze prijs wordt uitgereikt aan partners die het meest actief met Oro hebben samengewerkt in programma’s en initiatieven om de bekendheid en aanwezigheid van Oro in hun markten te vergroten.

 

Madia werd gekozen dankzij de grote internationale implementaties, de organisatie van B2B e-commerce evenementen en het algemeen promoten van Oro Inc. in de Nederlandse en Europese markt.

We zijn tijdens de officiële Oro Partner call verrast met een Oro Brilliance Award! Het is geweldig deze erkenning te krijgen, we voelen ons dan ook vereerd waardering te krijgen voor al het werk dat we met Oro doen in de digitale transformatie van B2B commerce bedrijven. – Falco van der Maden, algemeen directeur Madia

 

Over OroInc. 

Madia is trotse partner van Oro Inc. Oro Inc biedt een suite van open-source commerce applicaties: OroPlatform, OroCRM, OroMarketplace, en OroCommerce die zich richten op e-commerce succes in B2B commerce. De oprichters van Oro zijn ook de oprichters van Magento en hebben veel ervaring in de eCommerce industrie: Yoav Kutner, CEO; Dima Soroka, Chief Technology Officer; en Roy Rubin, directeur van Oro’s adviesraad.

Voor meer informatie over OroCommerce, bezoek de website.