Meet Magento 2017!

Op 10 mei vond Meet Magento 2017 (MM17NL) plaats. Voor de 9e keer op rij was Madia sponsor van dit evenement. Honderden Magento enthousiastelingen kwamen samen in De Fabrique in Utrecht om te netwerken, te luisteren naar presentaties en te spreken over de nieuwste Magento innovaties.

Een inspirerend programma op Meet Magento 2017

Deze Meet Magento was anders opgezet dan voorgaande jaren. In plaats van twee dagen, vond Meet Magento dit jaar op één dag plaats. Verschillende programma onderdelen kwamen samen in ’tracks’ met specifieke thema’s. De voormalige fabriekshallen van De Fabrique werden omgetoverd tot indrukwekkende presentatiezalen. Internationale sprekers bespraken Magento in combinatie met verschillende hot-topics zoals B2B, Omni-Channel, veiligheid en meer. De verscheidenheid aan onderwerpen liet goed zien dat er met Magento veel, en steeds meer, mogelijkheden zijn op het gebied van commerce.

Madia was dit jaar te vinden op het discover track. Hier presenteerde verschillende Magento partners zich en spraken met merchants over de mogelijkheden van Magento. Het was goed om te zien dat er (nog steeds!) veel interesse is voor Magento.

Madia spreekt met verschillende mensen over Magento op Meet Magento 2017

Op naar MM18NL!

Ook dit jaar kunnen we terug kijken op een geslaagde Meet Magento. Op naar volgend jaar! In de tussentijd houden we alle ontwikkelingen van Magento goed in de gaten en kijken we de foto’s van dit jaar nog eens door!