Voor 9e keer op rij sponsor van Meet Magento NL

Op 10 mei wordt voor de 9e keer Meet Magento NL georganiseerd (#MM17NL). Honderden webshop eigenaren komen naar ‘De Fabrique’ in Utrecht om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

Voor het 9e jaar op rij zijn we sponsor van dit mooie evenement! We ontmoeten je graag om meer te vertellen over de nieuwe mogelijkheden van Magento 2, conversie verhoging, development, theming en meer. Laat je inspireren om nog veel meer uit jouw Magento webshop te halen!

Een meet magento troffee

Discover and Meet Magento

Meet Magento wordt georganiseerd voor toekomstoge webwinkeliers, e-commerce managers, marketeers en de internationale Magento community. Ieder jaar komen er veel mensen op het evenement af, vanuit Europa en daarbuiten!

Meet Magento is het perfecte moment om te kijken wat Magento precies inhoudt en wat de mogelijkheden zijn van dit platform. Denk je eraan om een webshop te starten, of over te stappen naar een ander platform? Dan is dit het moment om je te verdiepen en te spreken met vele Magento experts.

Al bekend met Magento?

Bezoek sessies, keynotes en cases van de beste experts vanuit de hele wereld. Verschillende onderdelen van het programma zijn speciaal gericht op e-commerce professionals die op zoek zijn naar de volgende stap in hun Magento e-business. Ontmoet de community, praat mee over de laatste e-commerce trends en ontmoet Solution Partners.

Het logo van MagentoMaak deel uit van een sterke Community

De Mageno Community bestaat uit Magento enthousiastelingen van over de hele wereld. Ze komen naar Meet Magento om in gesprek te gaan met iedereen die interesse heeft in e-commerce met Magento. Brainstormen, nieuwe ideeën delen of meer weten over specifieke onderwerpen? Tijdens Meer Magento vind je altijd iemand die je verder kan helpen.

Meld je aan!

Er zijn genoeg redenen om dit event bij te wonen! Bestel je tickets snel en we zien je volgende week in De Fabrique!