Nieuw: OroCommerce 4.2

Goed nieuws! Er is een nieuwe versie van OroCommerce beschikbaar. In deze versie zijn veel nieuwe features toegevoegd. Zo ziet OroCommerce er in versie 4.2 niet alleen beter uit aan de voorkant, ook in de backoffice zijn verbeteringen doorgevoerd. In dit artikel geven we je een “sneak preview”. Meer weten? Schrijf je dan in voor de webinar.

 

svg%3E

Nieuwe Mogelijkheden in OroCommerce 4.2

In OroCommerce 4.2 zijn veel nieuwe features toegevoegd, waaronder een vernieuwde storefront, gemakkelijker beheer van content met een WYSIWYG-editor en een verbeterde technologische structuur.

Een vernieuwde, toegankelijke storefront. OroCommerce storefront voldoet nu aan de toegankelijkheidseisen (ADA en WCAG). Zo is er nu onder andere ondersteuning voor voice assistants zoals Google Assistant en Alexa en toetsenbord navigatie.

Navigatie verbeteringen. Websitebezoekers kunnen makkelijker (en sneller) browsen, winkelen en bestellingen te plaatsen. Dit komt omdat de navigatiestructuur en de reactiesnelheid van OroCommerce 4.2 zijn verbeterd.

Nieuwe filteropties. Klanten hebben nu de optie op om meerdere manieren producten te filteren. Met het nieuwe filterpaneel kunnen ze de resultaten verfijnen aan de hand van de juiste criteria.

Beter contentbeheer. De nieuwe WYSIWYG-editor is intuïtiever in gebruik dan zijn voorganger. Zo is de preview-functie uitgebreid met gebruikersimitatie en aparte (en gelokaliseerde) storefronts.

Nieuwe boodschappenlijst interface. Beheer grote orders efficiënter met een nieuwe boodschappenlijst pagina. Bespaar tijd met bulkacties en op toestemming gebaseerde weergaven.

Verbeterde kassa-ervaring. Zowel de single-page checkout als de multi-step checkout workflow hebben prestatieverbeteringen ondergaan. Ze zijn nu nog beter in staat om grote orders af te handelen.

Verbeteringen in de back-office. Ook aan de achterkant zijn verbeteringen doorgevoerd. Medewerkers kunnen hierdoor hun dagelijkse klant-, product- en content management taken sneller en efficiënter uitvoeren.

Naast bovenstaande verbeteringen zijn ook de API prestaties van OroCommerce geoptimaliseerd, nieuwe authenticatie opties mogelijk gemaakt, en de prestaties van de integratie connectoren verbeterd.

OroCommerce 4.2 Demo Webinar

Op donderdag 2 maart 2021, om 17:00 geeft Oro een uitgebreide productdemo van OroCommerce 4.2.

In deze webinar kun je:

  • Nieuwe OroCommerce functies ontdekken
  • OroCommerce live in actie zien
  • Real-world use cases verkennen
  • Vragen stellen aan het team van Oro

Schrijf je hier in voor de productdemo.

Meer weten over OroCommerce?

Benieuwd hoe je OroCommerce voor jouw B2B webshop kan inzetten? We vertellen je er graag meer over!