OroMeetupNL ‘Revolutionizing the B2B eCommerce Market’

Op woensdag 19 april vindt het eerste Nederlandse B2B OroMeetupNL evenement plaats. De voorbereidingen zijn in volle gang en de gastenlijst groeit. Lees hier meer over dit unieke B2B evenement en meld je aan!

Waar gaat het evenement over?

We nemen je mee naar het heden en de toekomst van Business-to-Business e-commerce. Presentaties van ervaren internationale sprekers nemen je mee in de wereld van digitale transformatie in de wereldwijde B2B e-commerce markt. Het evenement, dat gehouden wordt in dezelfde zaal waar Albert Einstein ooit zijn ideeën presenteerde, biedt door middel van praktische voorbeelden en businesscases inzichten in de winst die behaald kan worden bij het gebruik van B2B software oplossingen.

Meld je gratis aan en:

  • Leer meer over wat B2B e-commerce te brengen heeft
  • Ontdek hoe digitale transformatie een boost kan geven aan B2B business
  • Laat je inspireren door succesverhalen en live demo’s van ervaren sprekers
  • Krijg direct antwoord op al je B2B e-commerce vragen

OroMeetupNL is het perfecte moment om te netwerken en ideeën uit te wisselen met de teams van Oro, Madia en vele andere experts.

Lokatie

Eindhoven is als high-tech Brainport de perfecte locatie voor dit evenement. NatLab is Philips’ vroegere natuurkunde laboratorium. Na de opening in 1914 zijn er in het gebouw belangrijke technologieën uitgevonden zoals de CD en de CD-ROM. Een leuk weetje: Einstein gaf een lecture in dezelfde ruimte waar OroMeetupNL gehouden zal worden!

De rijke historie van Natlab maakt het de perfecte locatie om te praten nieuwe uitvindingen die de toekomst vorm zullen geven.

Het aantal plaatsen voor dit evenement is beperkt, meld je daarom direct aan.