Terugblik op een geslaagde B2B Summit

Donderdag 9 maart was Madia samen met Oro Inc. als sponsor aanwezig op de B2B Summit in Utrecht. Het evenement richtte zich op bewegingen in B2B consumerization en e-commerce in de zakelijke markt. Verschillende plenaire sessies en parallelsessies lieten zien hoe B2B e-commerce professionals zich staande kunnen houden in een steeds digitalere wereld. Madia presenteerde in dit kader samen met Oro Inc. OroCommerce, het eerste e-commerce platform dat specifiek is ontwikkeld voor B2B commerce.

B2B Summit met OroCommerce

OroCommerce is ontworpen om specifieke complexe e-commerce processen binnen B2B commerce de ondersteunen. In tegenstelling tot bestaande B2C e-commerce oplossingen biedt OroCommerce mogelijkheden om aan de verwachtingen van B2B businesses, en hun klanten, te voldoen. Eenvoudig te beheren ‘corporate accounts’, prijslijsten voor klantgroepen, customizable catalogi en geautomatiseerde workflows voor verschillende verkoopkanalen, zijn slechts enkele voorbeelden van de innovatieve oplossingen binnen het platform. OroCommerce is gemakkelijk te integreren met bestaande business applicaties zoals ERP, CRM en product management systemen. Daarnaast biedt het platform een intuïtief en gebruiksvriendelijke front-end interface voor de klanten.


Samen met twee experts van Oro Inc. introduceerde Madia het platform aan het grote publiek. Hoewel OroCommerce pas één maand geleden geintroduceerd is, was er veel interesse voor het platform. Dit resulteerde in goede gesprekken met B2B ondernemers die meer wilden weten over de mogelijkheden. Live demo’s van het platform riepen daarnaast reacties op die de behoefte aan een gespecialiseerd B2B platform nogmaals onderstreepte!

Meer weten over B2B e-commerce?

De B2B Summit gemist, of op zoek naar meer informatie over B2B e-commerce? Op 19 april organiseert Madia in samenwerking met OroInc het evenement ‘OroMeetupNL’Presentaties van ervaren internationale sprekers nemen je mee in de wereld van de laatste trends in de wereldwijde B2B e-commerce markt. Praktische voorbeelden en businesscases bieden inzichten in de winst die behaald kan worden bij het gebruik van B2B software oplossingen. OroMeetupNL is het perfecte moment om te netwerken en ideeën uit te wisselen met experts!

B2B Summit OroMeetupNL.