Adobe Commerce 2.4.6 – Sneller, schaalbaarder, slimmer

Over een paar weken wordt de nieuwste versie van Adobe Commerce (voorheen Magento) beschikbaar. Adobe Commerce 2.4.6 zet grote stappen in vergelijking met vorige versies. Er zijn ruim 300 updates op het gebied van snelheid, schaalbaarheid en een nieuwe integratie met ‘Adobe Sensei’.

Adobe Commerce 2.4.6: sneller en schaalbaarder

De meeste van de updates in Adobe Commerce 2.4.6 zorgen voor een stabielere en snellere technische basis. Zo biedt 2.4.6 volledige ondersteuning voor PHP 8.1 en introduceert het ondersteuning voor PHP 8.2. Dit zorgt onder andere voor:

  • Het sneller laden van veel data (100k+ per minuut)
  • Beheren van meer SKUs (1 miljoen+)
  • Sneller doorzoeken van data

Daarnaast zijn er vele nieuwe technische features die ervoor zorgen dat Adobe Commerce klaar is voor de toekomst. Een complete lijst van de nieuwe technische features is hier te vinden.

Hieronder zie je de veranderingen in Adobe Commerce 2.4.6, in vergelijking met de vorige twee versies

Drie nieuwe versies van Adobe Commerce

Intelligente features: AI

AI is tegenwoordig aanwezig in bijna alle aspecten van ons dagelijks leven en wordt steeds belangrijker in de wereld van commerce. Het is dan ook geen verrassing dat Adobe zich ook bezighoudt met de ontwikkeling van AI-technologie. Eén van de AI-producten van Adobe is ‘Adobe Sensei‘, dat speciaal is ontworpen om de klantervaring te verbeteren.

In 2.4.6 zal voor het eerst “Intelligence Live Search” beschikbaar worden. Dit is een feature die “Artificial Intelligence” inzet om zoekresultaten binnen webshops te personaliseren. Later dit jaar zal dezelfde technologie worden ingezet om gepersonaliseerde “aanbevolen producten” aan te bieden. Deze producten worden dan getoond op basis van eerder winkelgedrag op verschillende pagina’s, zoals de startpagina, productdetailpagina, winkelwagen en check-out. Een ideale feature om de customer experience op je webshop te verhogen!

Adobe Commerce nieuwe features in de nieuwe releases

Upgraden naar Adobe Commerce 2.4.6?

Wil jij ook gebruik maken van de nieuwste features in deze nieuwe versie van Adobe Commerce? We helpen je er graag mee verder! Neem contact met ons op voor meer informatie.