Hipex

Webshops moeten goed bereikbaar zijn, 24/7 en 365 dagen per jaar. Hosting is hierbij cruciaal om de webshop goed te laten draaien. Onze partner Hipex verzorgt hypersnelle hosting voor alle Magento en OroCommerce webshops, inclusief onderhoud.

Wat wij samen met Hipex voor ogen hebben is een hosting platform dat 100% is toegesneden op de specifieke eisen van Magento en OroCommerce. Zo ben je verzekerd van een optimaal resultaat!

Waarom Hipex?

Een goede hosting zorgt ervoor dat webshops optimaal presteren. Dit is van groot belang voor de conversies op de webshop. Klanten zitten immers niet te wachten op foutmeldingen of een trage site.

Samen met Hipex hebben we veel voorbeelden van Magento en OroCommerce webshops die mede door de hosting van Hipex hard groeien in omzet. Performance verbeteringen zorgen voor betere zoekresultaten en conversie percentages.

 • Hogere performance, hogere omzet

  Webshops groeien na de overstap naar Hipex hard in omzet. Performance verbeteringen zorgen voor betere zoekresultaten en conversie percentages.

 • 25.000 producten in slechts 0,6 seconden

  Veel producten en last van een langzame categorie pagina? Na de overstap zal de snelheid je doen verbazen.

 • Hypersnel, hypertransparant

  Ons motto: geloof ons niet, test ons. Samen leggen we alle kaarten graag op tafel: we laten je zien welke voordelen er zijn en leggen de verschillen helder naast elkaar.

 • Nuchtere Aanpak

  Volledige transparantie, bovengemiddeld scherpe prijzen. Een exclusieve focus op ambitieuze webshops. Dat is waar je bij de samenwerking tussen Madia en Hipex vanuit mag gaan.

Onze samenwerking

Bekijk meer over onze samenwerking in de onderstaande video die we samen met Hipex maakten.

Twee werknemers van Madia voor het logo dat aan de muur hangt

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.