Frost & Sullivan beloont Oro, Inc. met ”New Product Innovation Award” voor OroCommerce

Ieder jaar rijkt onderzoeksbureau Frost & Sullivan de ”New Product Innovation Award” uit aan een bedrijven die nieuwe innovatieve oplossingen bieden voor het bedrijfsleven. De prijs richt zich op producten die bij hun gebruikers zorgen voor een verhoogte Return on Investment (ROI). In een eerder blog, schreven we dat het product OroCommerce door Frost & Sullivan werd verkozen tot beste e-commerce platform voor B2B. Vandaag mocht Oro Inc. als kroon op hun werk  de ”New Product Innovation Award” voor OroCommerce in ontvangst nemen.

Schaalbaar, configureerbaar en gebruiksgemak

Orocommerce werd gelanceerd in januari 2017 en is gebouwd voor B2B e-commerce. De open source e-commerce applicatie is ontwikkeld door de bedenkers van het beroemde platform Magento. Het bijzondere aan OroCommerce is dat het naast een e-commerce platform ook een uitgebreid CRM systeem biedt. Dit maakt OroCommerce hét meest complete B2B platform, met functionaliteiten die flexibel genoeg zijn om aangepast te kunnen worden aan specifieke behoeften.

”Een gemakkelijke implementatie is belangrijk voor B2B bedrijven” zegt Melody Siefken van Frost & Sullivan. ”Onze analyses laten zien dat bedrijven afhaken wanneer het implementatieproces te ingewikkeld is. In een notendop moet een platform schaalbaar en configureerbaar zijn. Daarnaast moet het samen kunnen werken met versschillende andere systemen. OroCommerce biedt hierin precies dat wat B2B e-commerce nodig heeft.”

Gebruikers zijn enthousiast over de snelle implementatie en gebruiksgemak. 60 tot 80 procent van de gebruikers, gebruiken de standaard applicatie, de rest maakt gebruik van maatwerk om het platform naar wens aan te passen. De back-end en front-end worden als gebruiksvriendelijk ervaren, met drag-and-drop mogelijkheden voor een gemakkelijke configuratie.

Klik hier om het uitgebreide rapport te lezen.

Ook aan de slag met OroCommerce?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden die OroCommerce biedt voor jouw B2B onderneming? Als eerste Nederlandse implementatie partner van OroCommerce helpen we je graag verder.