Voordelen van een PWA

PWA’s zijn geavanceerde webshops die voor gebruikers hetzelfde functioneren als een app. Het biedt dezelfde functionaliteiten als een app, zonder dat de app gedownload hoeft te worden. Op die manier maak je de webshop voor alle devices bereikbaar én gebruiksvriendelijk. Dit heeft veel bijkomende voordelen.

 • App ervaring

  Progressive Web Apps zijn geavanceerde websites die functioneren als app. Het biedt dezelfde functionaliteiten als een Native App, zonder dat je iets hoeft te downloaden.

 • Optimale snelheid

  Het laden van pagina’s in een Progressive Web App gaat ongeveer 15x sneller dan op een responsive webshop.

 • Conversie boost

  Twee-derde van de online verkopen vindt via mobiel plaats. Pagina’s laten gemiddeld een 50% hoger conversiepercentage zien dan traditionele responsive webshops.

 • Offline bereikbaar

  Content die eerder geladen is, blijft beschikbaar. Dit betekent dat jouw webshop ook offline bereikbaar is.

 • SEO vriendelijk

  Google neemt gebruikerssignalen mee in de ranking-factoren. Omdat een PWA gebruiksvriendelijker is, ontstaat er een positieve uitwerking op de SEO.

 • Lagere ontwikkelingskosten

  De ontwikkelingskosten lager dan bij traditionele Magento 2 shops: geen downtime tijdens het updates en toegang tot een app en webshop in één.

PWA laten maken?

Wil jij meer weten over wat PWA kan betekenen voor jouw e-commerce succes?

Het ontwikkelen van een Progressive Web App gebeurt op basis van Magento 2. Heb je geen Magento shop? Ook dan helpen we je graag verder, met het opzetten van een nieuwe Magento webshop of met het migreren van je webshop.

Vervolgens kunnen we een Progressive Web App ontwikkelen die aansluit bij de wensen van jouw organisatie én de wensen van de doelgroep. Ons developmentteam denkt graag met je mee.

Contact

Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.