PWA Studio

Een Progressive Web App is de toekomst voor webshops. Er zijn veel voordelen aan de PWA die webshops voorzien van een optimale customer experience. Met een Progressive Web App functioneert de webshop perfect op alle apparaten, kan de webshop als ”app” worden toegevoegd aan het home scherm, en functioneert de shop ook offline. Daarnaast is een PWA veel sneller dan een traditionele webshop of app.

Met PWA Studio is het mogelijk om geheel naar wens een compleet op maat gemaakte Progressive Web App te bouwen.

Voordelen van een PWA

PWA’s zijn geavanceerde webshops die voor gebruikers hetzelfde functioneren als een app. Het biedt dezelfde functionaliteiten als een app, zonder dat de app gedownload hoeft te worden. Op die manier maak je de webshop voor alle devices bereikbaar én gebruiksvriendelijk. Dit heeft veel bijkomende voordelen.

 • App ervaring

  Progressive Web Apps zijn geavanceerde websites die functioneren als app. Het biedt dezelfde functionaliteiten als een Native App, zonder dat je iets hoeft te downloaden.

 • Optimale snelheid

  Het laden van pagina’s in een Progressive Web App gaat ongeveer 15x sneller dan op een responsive webshop.

 • Conversie boost

  Twee-derde van de online verkopen vindt via mobiel plaats. PWA’s laten gemiddeld een 50% hoger conversiepercentage zien dan traditionele responsive webshops.

 • Offline bereikbaar

  Content die eerder geladen is, blijft beschikbaar. Dit betekent dat jouw webshop ook offline bereikbaar is.

 • SEO vriendelijk

  Google neemt gebruikerssignalen mee in de ranking-factoren. Omdat een PWA gebruiksvriendelijker is, ontstaat er een positieve uitwerking op de SEO.

 • Lagere ontwikkelingskosten

  De ontwikkelingskosten liggen lager dan bij traditionele webshops: geen downtime tijdens updates en toegang tot een app en webshop in één.

PWA laten maken?

Wil jij meer weten over wat PWA kan betekenen voor jouw e-commerce succes?
Het ontwikkelen van een Progressive Web App gebeurt op basis van Adobe Commerce (Powered by Magento).

maatwerk website

Contact

Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.