eBook PXM for Dummies

Wil je aan de slag met Product Informatie Management, maar weet je niet waar je moet beginnen? Zoek niet verder! Onze partner Akeneo heeft, in samenwerking met de uitgevers van de bekende boekenreeks For Dummies, een nieuw eBook gepubliceerd: “PXM for Dummies”.

Cover van PXM for Dummies en het Akeneo logo

PXM for Dummies

In het eBook “PXM voor Dummies” lees je hoe veranderende commerciële trends het klantgedrag beïnvloeden. Het eBook legt uit hoe je Product Informatie Management (PIM) kan inzetten om een goede klantervaring te bieden. Dit noemen ze PXM, wat staat voor Product Experience Management. Het eBook legt uit waarom het bieden van een eersteklas klantervaring consistente productinformatie vereist. De conclusie? Retailers die door middel van productinformatie een emotionele band met klanten opbouwen, winnen het van bedrijven die alleen eenvoudige productinformatie bieden.

Wat vind je in het eBook?

  • Alles over de Experience Economy
  • Hoe je boeiende productervaringen maakt
  • Hoe je productinformatie in de juiste context plaatst
  • Hoe je via digitale middelen emotie creëert
  • Voorbeelden uit de succesvolle PXM-praktijk

Download het eBook hier

Madia is sinds het begin officieel partner van Akeneo. Akeneo is een Product Informatie Management systeem. Akeneo zorgt dat productinformatie eenvoudig te beheren is, zonder de de tussenkomst spreadsheets.