Akeneo Webinar | 11 Juni | Wat levert een PIM systeem op? Casestudy Commaxx & Akeneo

akeneo webinar

Product Informatie Management (PIM) is een belangrijk onderdeel van je e-commerce strategie. Het helpt je niet alleen om het beheer van productdata gemakkelijker te maken, maar zorgt ook dat klanten een goede ervaring met jouw producten hebben.

Wil je zien hoe dit er in de praktijk uitziet, ben je op zoek naar een PIM systeem of wil je meer weten over Akeneo PIM? Schrijf je dan in voor deze Akeneo webinar!

Wanneer: Donderdag 11 Juni 2020 – 11:00

Wat: In deze webinar nemen we je mee in een case van één van onze klanten: Commaxx (genomineerd voor een Akeneo award in 2020). We laten zien met welke uitdagingen Commaxx te maken had, welke oplossingen Akeneo PIM daarvoor geboden heeft én welke voordelen dit hen heeft opgeleverd.

Meld je aan: aanmelden kan via deze link.

Over de Case

man bij lp speler met quota van commaxx e-commerce manager vincent seelen

 

Commaxx is wereldleider op het gebied van slimme consumentenelectronica zoals pick-ups, radio’s, babyfoons, keukenapparatuur en meer. In hun portfolio bevinden zich verschillende merken, zoals Alecto, Lenco, Montiss, Profoon, Trebs en Classic Phono. Commaxx verkoopt hun producten op 14 verschillende online B2C en B2B kanalen in 4 talen. Producten worden beheerd door 39 verschillende product managers in verschillende landen. Dit zorgde in het verleden voor uitdagingen op het gebied van het beheer van productinformatie.

Met de implementatie van Akeneo PIM zijn deze uitdagingen aan gegaan, wat zeer positieve resultaten heeft opgeleverd. Het beheer is efficiënter geworden en productervaringen voor klanten zijn aanzienlijk verbeterd, wat heeft geresulteerd in een geweldige groei in omzet!

Sprekers

Tijdens de webinar komen drie sprekers aan bod komen die elk vanuit hun eigen perspectief vertellen over het project.

Tony A. Majidi is een e-commerce consultant van Akeneo waar hij de Benelux Manager is. Hij verteld je in deze webinar alle ins-en-outs van Akeneo. Tony heeft de afgelopen 10 jaar in het buitenland bij tech bedrijven zoals Oracle, LinkedIn en Box gewerkt. Daarnaast heeft hij ook een eigen e-commerce startup gehad. Tony is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (MSc, Strategic Management).

Stef Gommers is projectmanager bij Madia en heeft ervaring met verschillende B2C & B2B e-commerce systemen zoals Magento, OroCommerce en Akeneo. Samen met het team heeft hij meerdere succesvolle e-commerce en Akeneo PIM projecten begeleid. Door het inzetten van PIM in verschillende business cases, weet hij goed hoe je met Akeneo een efficiëntieslag kunt slaan. Samen met het team van Commaxx zal hij vertellen over de Akeneo implementatie: de uitdagingen, de samenwerking en welke voordelen dit voor Commaxx heeft opgeleverd.

Aanmelden

Meer weten? Meld je aan voor de webinar op 11 juni.