Webwinkel Vakdagen – 23/24 januari 2019

Op 23 en 24 januari zijn we te vinden op de Webwinkel Vakdagen in Utrecht. De Webwinkel Vakdagen is de grooste e-commerce expo van Nederland. Samen met OroCommerce, OroCRM en Marello vind je ons op stand 48.

Unified Commerce met het OroPlatform

In iedere B2C of B2B e-commerce business is het van groot belang om klanten een optimale ervaring te bieden. Klanten verwachten dat het kopen van producten via verschillende kanalen vlekkeloos verloopt. Om een optimale ervaring te kunnen bieden, moeten e-commerce systemen echter wel samen kunnen werken.

Voor veel bedrijven is het een uitdaging om hun e-commerce software aan elkaar te verbinden. Ze raken verstrengeld in een web van integraties die niet met elkaar kunnen communiceren én die duur zijn in onderhoud. Dit staat hen in de weg van het bieden van een optimale klantervaring.

Unified Commerce biedt een oplossing. In Unified Commerce wordt gezorgd voor een naadloze ervaring door verschillende systemen te beheren binnen één real-time interface.

Dit is precies wat de applicaties doen die gebouwd zijn op het OroPlatform. Denk hier aan het CRM systeem van OroCRM, de B2B e-commerce software van OroCommerce en Marello, een platform dat order management en inventory management stroomlijnt.

Webwinkel Vakdagen bezoeken?

Meld je gratis aan.

Laat ons weten of je erbij bent, we laten je graag zien hoe we samen jouw e-commerce verder kunnen helpen.