Werkwijze

Wij zijn gespecialiseerd in eCommerce, in de breedste zin van het woord. Samen met ons team van ontwikkelaars, servicedesk, hosting en design werken we aan succesvolle eCommerce implementaties.

Een helder proces

Wij bieden zekerheid over de prijs, kwaliteit en tijdsduur van jouw e-commerce project. Door frequent met elkaar te overleggen stellen we scherpe doelen, bepalen we prioriteiten, waarborgen we de voortgang en evalueren we de werkzaamheden. Door deze transparante manier van werken heb je altijd inzicht in de voortgang van het project en kunnen we samen snel schakelen.

 • Your browser does not support SVGs

  Discover

  Voor we aan het project beginnen, willen we in detail weten waar jij naar op zoek bent. Tijdens oriënterende gesprekken ontdekken we hoe jouw onderneming eruit ziet, in welke markten je actief bent en welke e-commerce doelen je voor ogen hebt.

 • Your browser does not support SVGs

  Advise

  We schrijven een advies voor de aanpak van het project. We adviseren je over welk e-commerce platform past, welke integraties aansluiten, nemen bestaande ideeën mee en denken mee met nieuwe ideeën voor de webshop.

 • Your browser does not support SVGs

  Discuss

  We combineren onze expertise van e-commerce met de kennis die jij hebt van de branche. Na het opstellen van ons advies overleggen we samen of dit past binnen de gestelde visie. We vormen ons advies om naar een werkbaar plan.

 • Your browser does not support SVGs

  Prioritise

  Een succesvolle webshop bouw je niet in één dag. Daarom beginnen we met de aspecten die echt belangrijk zijn voor jouw onderneming. We zorgen voor de oplevering van een volledig functionele webshop waarmee jouw klanten goed uit de voeten kunnen.

 • Your browser does not support SVGs

  Test

  Na iedere nieuwe oplevering van je webshop kijken we kritisch naar de resultaten. We maken aanpassingen, plaatsen nieuwe ideeën op de backlog en overleggen samen welke vervolgstappen we nemen.

 • Your browser does not support SVGs

  Restart the Cycle

  Het process is hier niet afgelopen. In de snel veranderende wereld van e-commerce is een webshop nooit ‘af’. We blijven onze werkwijze toepassen op ieder nieuw onderdeel van ons gezamenlijke project.

Iemand aan het werk op een computer met een trackpad

Wat kun je verwachten?

 • Your browser does not support SVGs

  Minimum Viable Product (MVP)

  Een succesvolle webshop wordt niet één dag gebouwd. Daarom beginnen we met het ontwikkelen van de meest elementaire onderdelen van de webshop. Dit noemen we een Minimum Viable Product (MVP). Hierna bouwen we het e-commerce platform stap voor stap verder uit.

  Het voordeel is dat het nieuwe e-commerce platform snel operationeel is en resultaten snel gemeten worden. Hiermee kan de verdere doorontwikkeling worden aangepast.

 • Your browser does not support SVGs

  Sprints

  Geen project is hetzelfde: er zijn hoofdlijnen die gevolgd worden, maar nooit een vaststaand plan. Daarvoor zijn e-commerce projecten te dynamisch. We werken daarom ‘Agile’. We delen projecten op in kortere ‘sprints’, welke tussen de 1 en 4 weken duren.

 • Your browser does not support SVGs

  Een vast projectteam

  Tijdens het project heb je een vast aanspreekpunt en een vast projectteam van experts die op een gelijkwaardig niveau met elkaar samen werken.

  Het team bestaat uit een accountmanager, commerce consultant en een vast development team, die altijd klaar staan om re-actief én pro-actief te helpen met vragen, verbeteringen en/of het voorkomen en oplossen van problemen.

maatwerk website

Samen aan de slag?

We horen graag waar je naar op zoek bent, neem contact met ons op.