IDC MarketScape: OroCommerce topspeler B2B platformen

IDC banner

 

Onze partner OroCommerce is met een top-2 notering door de “IDC MarketScape for Digital Commerce” erkend als één van de belangrijkste e-commerce spelers in de B2B markt. IDC is een Amerikaans onderzoeks- en adviesbureau. Ze richten zich op IT-, telecommunicatie- en technologiemarkten. In het “IDC MarketScape for B2B Digital Commerce” rapport wordt OroCommerce erkend vanwege de sterke focus op B2B eCommerce, de naadloze CRM-integratie en de ongeëvenaarde flexibiliteit.

Wat zijn de evaluatiecriteria van IDC MarketScape?

De “IDC MarketScape for B2B Digital Commerce” beoordeelt leveranciers op basis van een reeks parameters. Dit jaar evalueerde IDC in totaal 18 B2B e-commerce leveranciers. Om in het rapport te worden opgenomen, moesten leveranciers aantonen dat ze:

  • gericht zijn op B2B-klanten zoals fabrikanten, distributeurs, groothandels en zakelijke retailers.
  • de noodzakelijke functionaliteit hebben voor B2B e-commerceplatforms, zoals producten, bestellingen, winkelwagen en betalingsbeheer.
  • een actief en groeiend klantenbestand hebben.
  • worden beschouwd als SaaS- of Cloud platform.

Waar wordt OroCommerce voor erkend?

Sterke B2B-focus

OroCommerce is speciaal gebouwd voor B2B e-commerce en wordt geleverd met veel B2B-functies, zoals gedetailleerde machtigingen, workflows en custom prijzen. Oro scoort hier in vergelijking met concurrenten meer punten.

Ingebouwde CRM

OroCommerce is een van de weinige leveranciers die gebouwd is met een geïntegreerd CRM-systeem, waardoor bedrijven meer controle hebben over de klantervaring, zonder extra kosten .

Flexibiliteit

Het open-source karakter van OroCommerce biedt bedrijven in elke branche of elk verkoopmodel de flexibiliteit die ze nodig hebben om hun verkoopprocessen te ondersteunen. Daardoor is Oro geschikt voor onder andere B2B-, B2C-, B2B2C- en marktplaatscenario’s.

Innovatie

De open-source technologie zorgt ervoor dat OroCommerce robuuster en innovatiever is dan andere platformen. Daarnaast hebben ze een transparante roadmap. Met een groeiend ecosysteem van technologiepartners en ontwikkelaars, worden veel elementen voortdurend aangepast, verbetert en getest.

Over Oro

OroCommerce loopt voorop in de digitale transformatie van B2B e-commerce. Het platform helpt organisaties wereldwijd hun digitale kanalen te laten groeien. Op onze partnerpagina lees je meer over OroCommerce en OroCRM.

Bekijk het IDC MarketScape rapport

Lees meer over de belangrijkste innovaties in B2B e-commerce en ontdek hoe Oro’s B2B focus en visie hebben geleid tot een top 5-plek in het “IDC MarketScape-rapport for B2B Digital Commerce”.

Download nu