Nieuw: Akeneo PIM 2.0!

Het is de maand van de nieuwe releases! Na de 2.2 lancering van Magento kondigde ook onze partner Akeneo deze week aan dat ze een nieuwe versie hebben vrijgegeven: Akeneo PIM 2.0.

Akeneo PIM 2.0 biedt verbeterde en meer uitgebreide functionaliteiten dan haar voorganger. In deze blog vertellen we meer over de nieuwe mogelijkheden.

Akeneo PIM 2.0 – Verbeterde User Interface

De grootste verandering in versie 2.0 is de User Interface. Hoewel de functionliteiten van het platform zijn het zelfde gebleven, zijn ze gemakkelijker te vinden en gebruiken door het nieuwe uiterlijk van het platform. Binnen de user-experience is er veel aandacht uitgegaan naar een intuitief design. Een goed georganiseerd menu zorgt ervoor dat verschillende onderdelen makkelijk terug te vinden zijn en tabs zorgen voor een overzichtelijk geheel.

 

akeneo PIM 2.0 interface

 

Een goed voorbeeld hiervan is de manier waarop producten beheert kunnen worden. Het is nu nog gemakkelijker om attributen aan een product toe te kennen, producten binnen een productgroep te plaatsen en deze te beheren. Het overzicht wordt behouden door verschillende duidelijke tabs, waardoor alle informatie over een product eenvoudig te vinden én aan te passen is.

Weten hoe dit precies in zijn werk gaat? Probeer het zelf uit in de online demo.

Akeneo in de Cloud: Serenity Mode

Met de release van Akeneo PIM 2.0, wordt ook de SAAS oplossing ‘Serenity Mode’ beschikbaar. Serenity Mode biedt een ‘plug en play’ cloud oplossing voor de Enterprise editie van Akeneo. Hierdoor is het pakket makkelijker te gebruiken. Upgrades worden automatisch in de cloud uitgevoerd, waardoor de gebruiker altijd beschikt over de laatste versie van Akeneo PIM.

Meer over deze nieuwe oplossing is te vinden op de website van Akeneo.

Meer weten over Akeneo PIM 2.0?

Op 10 oktober aanstaande organiseert Akeneo een webinar waarin alle nieuwe functionaliteiten worden besproken. Natuurlijk staan ook wij klaar om je vragen over Akeneo te beantwoorden!