Waarom een Magento webshop?

De software van Magento biedt een gebruiksvriendelijk en uitgebreid e-commerce pakket. Het geeft volledig controle over inhoud, design en functionaliteit van de webshop. Een groot voordeel is het grote aantal standaard-functionaliteiten waar professionele e-commerce webshops behoefte aan hebben. Magento 2 webshops zijn eenvoudig naar wens is aan te passen. Hierdoor is er altijd een oplossing is voor jouw e-commerce vraagstuk. In Nederland zijn er meer dan 20.000 Magento webshops actief.

Uitgebreide e-commerce mogelijkheden

Door middel van modules is Magento uit te breiden naar een op maat gemaakt commerce systeem. Van betaalmethodes tot uitgebreide analyse tools; er een mogelijkheid voor. De opties die het platform biedt voor webshops zijn zeer uitgebreid en volledig aan te passen aan uiteenlopende wensen. We noemen een paar highlights.

 • Catalogusbeheer

  De catalogus is uitgebreid en gemakkelijk te beheren. Grote volumes producten kunnen gemakkelijk worden toegevoegd. Voeg ze toe aan categorieën of vul ze aan met specifieke kenmerken. Dit zorgt voor een gemakkelijk beheer en een goede vindbaarheid in de webshop.

 • Orderbeheer

  Een webshop is naast een etalage van producten, maar ook verwerker van orders. Met het orderbeheer kunnen orders eenvoudig verwerkt, gewijzigd of verwijderd worden. Via koppelingen met payment providers kunnen betalingen via iDeal, creditcard of PayPal verwerkt worden.

 • Responsive en mobile first design

  We werken uitsluitend met de laatste design technieken. Van responsive tot mobile first design. Templates zijn standaard voorzien van de techniek die nodig is om jouw webshop optimaal op alle devices te tonen.

 • Integraties

  Maak koppelingen met systemen die nodig zijn om jouw webshop optimaal te laten functioneren. Denk bijvoorbeeld aan kassasystemen, voorraadbeheer en product management. Door de flexibiliteit van het platform zijn koppelingen tussen verschillende systemen gemakkelijk te maken.

Projecten waar we trots op zijn

 • Case

  B2B in Magento: gebruiksvriendelijke webshop voor een uitgebreid assortiment.

  Bekijk case Burghouwt
 • AVROTROS

  Een uniek concept: een ticketshop voor alle evenementen van de AvroTros op basis van Magento 2.

 • Case

  Magento 2 & Akeneo PIM: 31 winkels, en 3 storefronts!

  Bekijk case HACO
 • Case

  Een levensreddende webshop op basis van Magento 2.

  Bekijk case AED partner
 • Case

  Wereldwijde verkoop met Magento 2: drie storefronts en een uitgebreid content management systeem in 28 talen.

  Bekijk case SKIL
 • Mooihorloge

  Een robuuste Magento webshop voor een ruim assortiment aan horloges.

Magento 2 specialist

In 2018 kwam Magento 2 uit. Deze nieuwe versie biedt veel voordelen en nieuwe mogelijkheden ten opzichte van haar voorganger. Zo is de technische structuur van Magento 2 compleet vernieuwd waardoor het platform sneller en betrouwbaarder is geworden.

Lees meer over Magento 2
 • Magento 2 Migratie Service

  Overweeg je een overstap naar Magento 2 en wil je meer weten over de impact die dit heeft op jouw webshop? We helpen je graag verder met onze Magento Migratie Service. We bekijken je wensen, maken een uitgebreide analyse en gaan samen aan de slag met een helder stappenplan.

  Lees meer
 • Progressive Web App: een PWA laten maken

  Een Progressive Web App is de toekomst voor webshops. PWA voorziet webshops van een optimale customer experience. Met Magento’s PWA studio is het mogelijk om geheel naar wens een compleet op maat gemaakte Progressive Web App te laten bouwen.

  Lees meer

Samen aan de slag?

We kijken met je mee naar de mogelijkheden.