Hosting

Hosting is noodzakelijk om jouw webshop 24 uur per dag en 7 dagen in de week draaiende te houden. Het is niet alleen van belang dat je webshop bereikbaar is, maar ook dat deze snel is. Een snelle webshop zorgt namelijk voor een hogere klanttevredenheid én meer omzet.

Hosting Partner Hipex

We verzorgen de hosting van alle webshops via onze partner Hipex. Samen nemen we verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid, schaalbaarheid, snelheid en veiligheid van jouw e-commerce omgeving.

Hipex is rond 2008 ontstaan. Het viel hen op dat grote, complexe webshops regelmatig kampen met hosting gerelateerde problemen. Juist op de momenten dat het gas er vol op moet, is de techniek een belemmering. Het hosting platform dat Hipex ontwikkelde, loste deze problemen direct op. Tot op de dag van vandaag levert Hipex de snelste e-commerce hosting van Nederland.

 • Your browser does not support SVGs

  Focus op groei

  Hipex biedt managed hosting van de hoogste klasse. Ze nemen alle zorgen uit handen: back-ups, software updates, monitoring, of server configuraties.

 • Your browser does not support SVGs

  Verhoog het aantal conversies

  Hipex is 40% sneller dan andere hosting platforms. De platform configuraties en geavanceerde tooling geven jouw webshop een enorme performance boost!

 • Your browser does not support SVGs

  Ondersteuning van experts

  Goede ondersteuning door het vaste supportteam. Ze ondersteunen bij de meest uiteenlopende technische vraagstukken.

Een computer van Madia
maatwerk website

Kunnen we je verder helpen?

Meer weten over de hosting mogelijkheden? Laat het ons weten.