E-commerce Optimalisatie

Wil je meer halen uit je huidige webshop omgeving? Dan is continue ontwikkeling essentieel. De markt is en blijft in beweging en klanten hebben steeds hogere eisen. Samen zorgen we ervoor dat jouw webshop altijd optimaal presteert. 

Advies, begeleiding en realisatie

Of het nu draait om performance, design of conversie, wij kijken naar hoe continue doorontwikkeling zorgt voor e-commerce in optima forma.

 • Your browser does not support SVGs

  E-commerce workshops

  Een e-commerce sessie is een workshop waarbij de consultant gedurende een dagdeel de kansen en mogelijkheden onderzoekt om het platform verder te verbeteren.

 • Your browser does not support SVGs

  Onderhoud en beheer

  Een e-commerce platform heeft onderhoud en beheer nodig zodat alles soepel blijft lopen. Wij verzorgen dit en acteren proactief op de noodzakelijke werkzaamheden.

 • Your browser does not support SVGs

  Dedicated uren

  ‘Dedicated uren’ zijn vaste ontwikkeluren die wij wekelijks aan jouw webshop besteden. Dit zorgt voor een hoge mate van flexibiliteit en continuïteit.

 • Your browser does not support SVGs

  Uitgebreide monitoring

  Door een actieve monitoring van jouw e-commerce platform zorgen we ervoor dat jouw platform optimaal draait. Zien we dat er verbeteringen mogelijk zijn? Dan laten we je dat weten, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

 • Your browser does not support SVGs

  Design updates

  Je huisstijl doorontwikkelen? We helpen je graag verder. We bouwen een styleguide op in ons design management system dat je kunt gebruiken voor de strategie van je gehele huisstijl.

 • Your browser does not support SVGs

  24/7 Support

  Vragen over je e-commerce platform? Een uitbreiding op de ondersteuning tijdens kantooruren is mogelijk, op basis van 24/7 support. Zo ben je ook buiten kantooruren én in het weekend verzekerd van de juiste support.

3 mensen werken samen op een bank bij madia

Samenwerken aan continue optimalisatie

Het is belangrijk dat jouw webshop in topconditie gehouden wordt. Om daarvoor te zorgen, bieden we verschillende diensten aan met betrekking tot optimalisatie. Deze diensten leggen we vast in een samenwerkingsovereenkomst die flexibel en schaalbaar is zodat het altijd past bij jouw wensen. Zo kunnen we blijven werken aan de doorontwikkeling van je webshop; van het verbeteren van strategie en het ontwikkelen van nieuwe integraties, tot aan het optimaliseren van conversie en het updaten van het UX/UI design.

Adobe vs Salesforce | Madia Adobe Commerce specialist

Kunnen we je verder helpen?

Kunnen we je helpen met de optimalisatie van je webshop?