User Interface design

Onze focus ligt op een design met ultiem gebruiksgemak passend binnen jouw huisstijl. Het doel: een optimale verhouding tussen vorm, beleving en resultaat. Wij werken samen aan toekomstbestendige User Interface (UI) designs die zijn voorzien van de nieuwste functionaliteiten en stijl.

Huisstijl design en ontwikkeling

Jouw huisstijl is bepalend voor de look-and-feel van je webshop. We werken in onze designs graag met jouw huisstijl en denken mee over hoe we die online zo goed mogelijk kunnen inzetten. Heb je nog geen huisstijl, of wil je jouw huisstijl verder ontwikkelen? We helpen je graag verder. We bouwen een styleguide op in ons design management system dat je kunt gebruiken voor de strategie van je gehele huisstijl.

Iemand aan het werk op een computer met een trackpad
 • Your browser does not support SVGs

  Responsive design & mobile first

  Online aankopen worden gedaan via computers, tablets en smartphones. Dit betekent dat een webshop er op alle apparaten perfect uit moet zien. Ons User Interface designteam zorgt ervoor dat webshops op alle resoluties optimaal werken.

 • Your browser does not support SVGs

  Focus op conversie en bruikbaarheid

  Het User Interface design moet er niet alleen goed uitzien, het moet ook passen bij jouw klanten. Daarom is het belangrijk om te weten wie jouw klanten zijn en hoe zij zich online gedragen. We stellen de doelgroep centraal en bekijken hoe het functionele UX design hier op aan kan sluiten.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
haco desktop design
Foto van Marloes bij Madia

Kunnen we je verder helpen?

Meer weten over de design mogelijkheden? We bellen je terug!