User Experience Design

User Experience design (UX) is een belangrijk onderdeel van een webshop. Goede UX zorgt ervoor dat webshopgebruikers gemakkelijk en snel met jouw webshop aan de slag kunnen. Ons team van UX specialisten richt zich op optimale interactie van de gebruiker met de webshop.

Wireframes en prototypes‚Ä®

Ons User Experience team onderzoekt hoe jouw webshop de klant optimaal kan bedienen. Dit begint met het opstellen van een doel; welke elementen moet het design in zich hebben om het tot een succes te maken? Samen doen we onderzoek naar de doelgroep en ontwikkelen prototypes aan de hand van wireframes. Deze worden besproken en getest, waarna het eindproduct ontwikkeld kan worden.

Bouke aan het werk op haar computer, bezig met UX design en UI Design
 • Your browser does not support SVGs

  Conversie optimalisatie

  Bezoekers die een goed gevoel overhouden aan een webshopbezoek of -aankoop, zullen sneller bereid zijn om nog eens terug te keren en opnieuw een aankoop te doen. Daarom blijven we ook na de oplevering van een webshop de User Experience in de gaten houden. Zo zorgen we ervoor dat deze optimaal blijft presteren.

 • Your browser does not support SVGs

  User Interface Design

  Naast het UX design werken we ook aan de User Interface. De focus ligt hierbij op een mobile first responsive design met ultiem gebruiksgemak, passend binnen jouw huisstijl. Het designteam geeft invulling aan de wireframes, met als doel een optimale verhouding tussen vorm, beleving en resultaat.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
wireframes van website
Jorine voor het Madialogo

Contact

Meet weten over de UX design mogelijkheden? We bellen je terug!