E-commerce Consultancy

E-commerce is een belangrijk onderdeel van je verkoopstrategie. Heb je de ambitie om met e-commerce te starten, om bestaande activiteiten uit te breiden of om ze te verbeteren? Dit is waar we ondersteuning bieden met e-commerce consultancy. We geven advies, begeleiden e-commerce projecten en realiseren de juiste oplossingen.

Samenwerken aan optimale resultaten

Wat betekent een nieuwe e-commerce omgeving voor de bestaande processen? Welk e-commerce platform past het beste bij de gestelde eisen? Welke koppelingen moeten er gemaakt worden? Wat is de ambitie voor de komende jaren en hoe zorgen we er samen voor dat die past binnen het nieuwe e-commerce platform? En wanneer is de implementatie een succes? Het zijn slechts een aantal van de vragen waar we je graag mee verder helpen. Samen bekijken we de mogelijkheden en stellen een plan op.

 • Your browser does not support SVGs

  Discover

  Voor we aan het project beginnen, willen we in detail weten waar jij naar op zoek bent. Tijdens oriënterende gesprekken ontdekken we hoe jouw onderneming eruit ziet, in welke markten je actief bent en welke e-commerce doelen je voor ogen hebt.

 • Your browser does not support SVGs

  Advise

  We schrijven een advies voor de aanpak van het project. We adviseren je over welk e-commerce platform past, welke integraties aansluiten, nemen bestaande ideeën mee en denken mee met nieuwe ideeën voor de webshop.

 • Your browser does not support SVGs

  Discuss

  We combineren onze expertise van e-commerce met de kennis die jij hebt van de branche. Na het opstellen van ons advies overleggen we samen of dit past binnen de gestelde visie. We vormen ons advies om naar een werkbaar plan

Replatforming | Madia jouw succes onze bestemming
 • Your browser does not support SVGs

  De juiste platform keuze

  Er is een enorme keuze aan e-commerce platforms. Daardoor is het soms lastig om door de bomen het bos te kunnen zien. We helpen je graag bij de keuze van het juiste platform. We kijken hierbij naar jouw wensen en nemen je mee in het keuzeproces. We werken uitsluitend met de beste e-commerce platformen die op dit moment op de markt te vinden zijn.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
 • Your browser does not support SVGs

  Onze werkwijze

  Voor we je adviezen geven, willen we in detail weten waar jij naar op zoek bent. Door middel van oriënterende gesprekken nemen we jouw onderneming onder de loep en geven we je een advies. Hierbij combineren we onze expertise in e-commerce met jouw kennis over de branche. Na het opstellen van dit advies overleggen we samen hoe het past binnen de gestelde visie en vormen we het om naar een werkbaar plan.

Foto van Marloes bij Madia

Kunnen we je verder helpen?

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? We bellen je terug!