Een webshop in topconditie: flexibele support

 • Uitgebreide monitoring

  Door een actieve monitoring van jouw e-commerce platform zorgen we ervoor dat jouw platform optimaal draait. Zien we dat er verbeteringen mogelijk zijn? Dan laten we je dat weten, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

 • Performance rapport

  Iedere maand wordt een rapport gemaakt over de performance van het e-commerce platform. Doel van dit rapport is vast te stellen waar kansen en mogelijkheden liggen.

 • Commerce sessies

  Een commerce sessie is een workshop waarbij de consultant gedurende een dagdeel de kansen en mogelijkheden onderzoekt om het platform verder te verbeteren.

 • 24/7 Support

  Vragen over je e-commerce platform? Een uitbreiding op de ondersteuning tijdens kantooruren is mogelijk, op basis van 24/7 support. Zo ben je ook buiten kantooruren én in het weekend verzekerd van de juiste support.

 • Onderhoud en beheer

  Een commerce platform heeft onderhoud en beheer nodig zodat alles soepel blijft lopen. Wij verzorgen dit en acteren proactief op de noodzakelijke werkzaamheden.

 • Dedicated uren

  'Dedicated uren' zijn vaste uren die wij wekelijks aan jouw webshop besteden. Dit zorgt voor een hoge mate van flexibiliteit en continuïteit.

Samenwerken aan continue optimalisatie

Het is belangrijk dat jouw webshop in topconditie gehouden wordt. Om hiervoor te zorgen, bieden we verschillende optimalisatie diensten aan. Deze leggen we vast in een samenwerkingsovereenkomst. Hierin werken we aan de doorontwikkeling van je webshop, of het nu draait om de verbetering van de strategie, het maken van nieuwe integraties, werken aan conversie optimalisatie of het updaten van het UX/UI design. De samenwerkingsovereenkomst is flexibel en schaalbaar zodat het altijd past bij jouw wensen.

Kunnen we je verder helpen?

Kunnen we je helpen met de optimalisatie van je webshop?