Maatwerk ontwikkeling

E-commerce bestaat in veel verschillende soorten en maten. Geen webshop is hetzelfde en zelden is een webshop ‘recht-toe-recht-aan’. Maatwerk zorgt ervoor dat een e-commerce platform optimaal past binnen jouw strategie. Met onze e-commerce ervaring en jouw expertise gaan we aan de slag: voor iedere B2C & B2B webshop is er de juiste oplossing.

Functionaliteit op maat

Wanneer je specifieke wensen hebt voor je webshop kunnen standaard systemen worden uitgebreid of aangevuld. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van aanpassingen op de bestaande software om jouw webshop volledig aan te laten sluiten op jouw wensen. Iedere gewenste functionaliteit kan gecreëerd worden. Heb je een idee voor je webshop en weet je niet zeker of dit binnen standaard software past? Laat het ons weten, we helpen je graag verder.

iemand aan het werk
 • Your browser does not support SVGs

  Jouw strategie

  We geven advies, begeleiden e-commerce projecten en realiseren de juiste oplossingen. Voor we je aan de slag gaan met jouw nieuwe webshop, willen we in detail weten waar jij naar op zoek bent. Door middel van oriënterende gesprekken en workshops nemen we jouw onderneming onder de loep en geven we je een advies op maat.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
 • Your browser does not support SVGs

  Custom design

  Het design van een webshop is cruciaal voor de merkbeleving, customer journey en conversie. Natuurlijk kun je kiezen voor een standaard template, maar wat als deze niet aansluit bij jouw wensen? Dan denken we graag met je mee om een design te creëren waar je wel 100% tevreden over kunt zijn.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
 • Your browser does not support SVGs

  Perfect passende integraties

  Een succesvolle webshop is opgebouwd uit een combinatie van verschillende integraties. Wij ontwikkelen daarom maatwerk oplossingen om systemen als ERP, CRM, PIM, en POS op een robuuste wijze met elkaar te verbinden. Daarmee zorgen we niet alleen voor een duurzaam en sterk systeem, maar ook voor een optimale e-commerce ervaring.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
Bram voor het madialogo

Contact

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje!