Samen werken aan een optimaal resultaat

Wat betekent een nieuwe e-commerce omgeving voor de bestaande processen? Welk e‑commerce platform past het beste bij de gestelde eisen? Welke koppelingen moeten er gemaakt worden, bijvoorbeeld met voorraadbeheer en fulfillment? Wat is de ambitie voor de komende jaren en hoe zorgen we er samen voor dat die past binnen het nieuwe e‑commerce platform? En wanneer is de implementatie een succes?

Het zijn slechts een aantal van de vragen waar we je graag mee verder helpen. Samen bekijken we de mogelijkheden en stellen een plan op.

De juiste platform keuze

Er is een enorme keuze aan e-commerce platforms. Daardoor is het soms lastig om door de bomen het bos te kunnen zien. We helpen je graag bij de keuze van het juiste platform. Welk e‑commerce platform past het beste het beste bij de door jou gestelde eisen? Welke koppelingen moeten er gemaakt worden met huidige oplossingen? En wat is de ambitie voor de komende jaren? Het zijn slechts een aantal van de vragen die we in onze e-commerce consultancy sessies beantwoorden.

Werkwijze

Voor we je adviezen geven, willen we in detail weten waar jij naar op zoek bent. Door middel van oriënterende gesprekken nemen we jouw onderneming onder de loep: in welke markten ben je actief en welke e-commerce doelen heb je voor ogen?

Naar aanleiding van deze gesprekken geven we je een advies. Hierbij combineren we onze expertise in e-commerce met jouw kennis over de branche. Na het opstellen van ons advies overleggen we samen hoe het past binnen de gestelde visie. Daarna vormen we ons advies om naar een werkbaar plan.

Meer lezen over de werkwijze

Kunnen we je verder helpen?

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? We bellen je terug!