Aan de slag met Magento

Magento is een open source e-commerce platform dat wereldwijd door honderdduizenden webshops wordt gebruikt. De B2C e-commerce oplossing biedt een compleet e-commerce platform dat volledig naar wens aan te passen is. Magento is een flexibel systeem dat de controle geeft over de inhoud, het uiterlijk en de functionaliteit van B2C webshops.

Als één van de eerste Magento partners van Nederland, nu meer dan 10 jaar geleden, hebben we veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van webshops met Magento.

Lees meer

Onmisbare e-commerce functionaliteiten

 • Flexibel en toekomstgericht

  Magento biedt flexibiliteit die nodig is in een wereld waarin (online) koop- en verkooppatronen met de dag veranderen. Het platform geeft totale controle over het uiterlijk, de inhoud en functionaliteit van de webshop. Daarnaast is het platform schaalbaar en daardoor geschikt voor alle type webshops.

  Lees meer
 • Magento 2

  In 2018 kwam Magento 2 uit. Deze nieuwe versie van Magento biedt veel voordelen en nieuwe mogelijkheden ten opzichte van haar voorganger. Zo is de technische structuur van Magento 2 compleet vernieuwd waardoor het platform sneller en betrouwbaarder is geworden.

  Lees meer
 • PWA - Progressive Web Application

  PWA staat voor Progressive Web Application. Het idee achter een Magento PWA is dat pagina's in de browser worden geladen, wat zorgt voor een gebruiksvriendelijkere en snellere ervaring. Een tweede voordeel is dat de opmaak van PWA lijkt op een app, waardoor er geen aparte app te ontwikkeld hoeft te worden voor iOS of Android.

  Lees meer
 • Extensies

  Koppel je webshop met andere systemen voor een complete e-commerce oplossing. Wij maken koppelingen met elke denkbare software oplossing zoals bijvoorbeeld SAP, Exact, Unit4, Akeneo PIM en meer.

  Lees meer

B2C e-commerce: een gedegen strategie

Madia is gespecialiseerd in e-commerce, in de breedste zin van het woord. Zo hoef jij maar met één partij te schakelen. Samen met ons team van developers, service desk, hosting en design werken we samen aan volledige e-commerce implementaties.

Ook na de oplevering van een nieuwe webshop blijven we samen werken. Op die manier blijven we jouw webshop optimaliseren zodat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst, kunt blijven profiteren van een B2C webshop die past bij jouw commerce strategie. 

Lees meer

Een greep uit ons werk voor B2C

We helpen je graag verder!

Meer weten over de mogelijkheden voor B2C e-commerce? Neem contact met ons op.