B2C Webshop

In B2C e-commerce moet alles kloppen om de concurrentie voor te zijn. Een goede webshop is technisch in orde, heeft een gebruiksvriendelijke interface en is voorzien van het nieuwste design. Het platform moet gemakkelijk te beheren zijn, koppelingen met huidige systemen bevatten en omni-channel mogelijkheden bieden. B2C e-commerce is een onmisbaar onderdeel van jouw onderneming.

Een succesvolle B2C webshop

In de B2C markt heeft bijna elk merk en elke winkel een eigen webshop. Consumenten verwachten online de beste service van de winkels waar ze kopen. Hoe onderscheid jij je als B2C onderneming van de grote massa? Hoe zorg jij voor het beste aanbod van producten en voor de beste service? Wij helpen je bij het vinden van de juiste strategie voor jouw online verkopen.

Bouke at work on her computer on a design

Aan de slag met Adobe Commerce (powered by Magento)

Adobe Commerce (voorheen Magento) is een open source e-commerce platform dat wereldwijd door honderdduizenden webshops wordt gebruikt. De B2C e-commerce oplossing biedt een compleet e-commerce platform dat volledig naar wens aan te passen is. Adobe Commerce is een flexibel systeem dat de controle geeft over de inhoud, het uiterlijk en de functionaliteit van B2C webshops.

Als één van de eerste Adobe Commerce partners van Nederland, ruim 15 jaar geleden, hebben we veel ervaring met het ontwikkelen van webshops met Adobe Commerce.

 • Onmisbare e-commerce functionaliteiten

  Adobe Commerce biedt flexibiliteit die nodig is in een wereld waarin (online) koop- en verkooppatronen met de dag veranderen. Het platform biedt totale controle over het uiterlijk, de inhoud en functionaliteit van de webshop. Daarnaast is het platform schaalbaar en daardoor geschikt voor alle type webshops.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
 • PWA - Progressive Web Apps

  PWA staat voor Progressive Web Application. In een PWA worden pagina’s in de browser geladen, wat zorgt voor een gebruiksvriendelijkere en snellere ervaring. De opmaak van PWA lijkt op een app, waardoor er geen aparte app ontwikkeld hoeft te worden voor iOS of Android.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
 • Extensies

  Koppel je webshop met andere systemen voor een complete e-commerce oplossing. Wij ontwikkelen koppelingen met elke denkbare software oplossing zoals o.a. SAP, Exact, Unit4, Akeneo PIM en meer.

  Lees meer Your browser does not support SVGs

B2C e-commerce: een gedegen strategie

Madia is gespecialiseerd in e-commerce, in de breedste zin van het woord. Zo hoef jij maar met één partij te schakelen. Samen met ons team van developers, service desk, hosting en design werken we samen aan volledige e-commerce implementaties.

Ook na de oplevering van een nieuwe webshop blijven we samen werken. Op die manier blijven we jouw webshop optimaliseren zodat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst kunt blijven profiteren van een B2C webshop die past bij jouw commerce strategie.

maatwerk website

We helpen je graag verder!

Meer weten over de mogelijkheden voor B2C e-commerce? Neem contact met ons op.