Samen werken aan innovatieve e-commerceEen succesvolle webshop

Een webshop is een belangrijk onderdeel van uw onderneming. Een goede B2C webshop voldoet aan de wensen van de consument. Om uw concurrenten voor te zijn moet alles in de webshop kloppen. Een goede webshop is technisch in orde, heeft een gebruiksvriendelijke interface en is voorzien van het nieuwste design. Het moet ook voldoen aan uw verwachtingen: makkelijk beheer, analyse mogelijkheden, koppelingen met huidige systemen, omni-channel mogelijkheden en meer.

Een tekening van een papieren tas

Waarom een B2C e-commerce platform?

Consumenten verwachten tegenwoordig dat producten offline én online verkrijgbaar zijn. Via een e-commerce platform is het mogelijk om vanaf ieder apparaat te winkelen. Winkelen is niet langer plaats- en tijdgebonden. Webshops zijn 24 uur per dag te bereiken. Daarnaast zijn er meer voordelen: webwinkels zijn transparant, efficient en hebben een groot aanbod van producten.

Een tekening van de mogelijkheden in een B2C webshop

Meer dan een webshop alleen

Een B2C webshop is meer dan alleen een webpagina waar klanten producten kunnen kopen. Door middel van onze sterke oplossingen en integraties bieden we alle aspecten die nodig zijn in een succesvol online B2C platform.

Een aantal voorbeelden van de mogelijkheden:

Gebruiksvriendelijke interface, duidelijke navigate, winkelwagen en checkout, digitaal afrekenen, (internationale) verzending, omni-channel, Product Informational Management, Customer Relation Management, zoekmachine vriendelijk, uitgebreide marketing analyse en rapportage.

Sterke oplossingen

Een succesvol online verkoopplatform bestaat uit verschillende sterke oplossingen. We werken samen met de volgende partners:

Medewerker zit in een Fatboy zitzak en is vol enthousiasme een flyer van Akeneo aan het lezen.

Persoonlijk contact

We gaan samen in gesprek om door middel van verschillende oplossingen jouw ideale webshop samen te stellen. Ons team werkt aan de continue doorontwikkeling om optimale resultaten te behalen.

Madia staat voor persoonlijk contact!