Samen werken aan innovatieve e-commerceEen succesvolle webshop

Een webshop is een belangrijk onderdeel van uw onderneming. Een goede B2C webshop voldoet aan de wensen van de consument. Om uw concurrenten voor te zijn moet alles in de webshop kloppen. Een goede webshop is technisch in orde, heeft een gebruiksvriendelijke interface en is voorzien van het nieuwste design. Het moet ook voldoen aan uw verwachtingen: makkelijk beheer, analyse mogelijkheden, koppelingen met huidige systemen, omni-channel mogelijkheden en meer.

Waarom een B2B e-commerce platform?

Consumenten verwachten tegenwoordig dat producten offline én online verkrijgbaar zijn. Via een e-commerce platform is het mogelijk om vanaf ieder apparaat te winkelen. Winkelen is niet langer plaats- en tijdgebonden. Webshops zijn 24 uur per dag te bereiken. Daarnaast zijn er meer voordelen: webwinkels zijn transparant, efficient en hebben een groot aanbod van producten.

Meer dat een webshop alleen

Een B2C webshop is meer dan alleen een webpagina waar klanten producten kunnen kopen. Door middel van onze sterke oplossingen en integraties bieden we alle aspecten die nodig zijn in een succesvol online B2C platform.

Waar wij je mee kunnen helpen:

  • Een gebruiksvriendelijk design (UX)
  • Een perfecte customer journey
  • Koppelingen met Payment Service Providers, Digitaal afrekenen
  • Koppelingen voor (internationale) verzending
  • Koppelingen met ERP, CRM, POS, PIM en meer
  • Het opzetten van een omni-channel strategie
  • SEO

Dit doen wij onder andere met:

Medewerker zit in een Fatboy zitzak en is vol enthousiasme een flyer van Akeneo aan het lezen.

Meer weten?

We gaan graag onder het genot van een goede kop koffie in gesprek. We kijken samen naar hoe we jouw ideale webshop samen kunnen stellen. Neem gerust contact met ons op!