Magento Webshop

Een Magento webshop zorgt voor een flexibele, snelle en efficiënte e-commerce omgeving. Magento de meest gebruikte software voor webwinkels. Madia is vanaf het begin van Magento een gecertificeerde Magento specialist.

Magento Webshop op maat

De software van Magento biedt een gebruiksvriendelijk en uitgebreid e-commerce pakket. Het geeft volledig controle over inhoud, design en functionaliteit van de webshop. Een groot voordeel is het grote aantal standaard-functionaliteiten waar professionele e-commerce webshops behoefte aan hebben. Daarnaast zijn Magento webshops eenvoudig naar wens aan te passen. Hierdoor is er altijd een oplossing is voor jouw e-commerce vraagstuk. In Nederland zijn er meer dan 20.000 Magento webshops actief.

Magento werd in 2018 onderdeel van Adobe, en staat Magento nu ook bekend als Adobe Commerce.

Omnichannel E-commerce met Madia

Twee versies van Magento

Magento is een populair e-commerceplatform. Het wordt gebruikt door veel bedrijven over de hele wereld. Er zijn twee versies van Magento: Magento Commerce en Magento Open Source. Bij Madia bekijken we altijd per case welke versie het beste past.

 • Magento Open Source

  Magento Open Source is de gratis versie van Magento. Het is een open sourceplatform dat wordt geleverd met basisfuncties en mogelijkheden zoals productbeheer, betalingsintegraties en standaard thema’s. Het biedt de flexibiliteit om te worden aangepast en uitgebreid. Dit met behulp van add-ons en extensies die beschikbaar zijn in de Magento Marketplace.

 • Magento Commerce

  Magento Commerce is de betaalde versie van Magento. Het wordt geleverd met veel geavanceerde functies en mogelijkheden, zoals order- en voorraadbeheer, klantenbinding, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en marketing. Het biedt ook 24/7 technische ondersteuning en beveiligingspatches. Zo wordt de veiligheid van de website gewaarborgd.

Logo Maatstudio
Logo Mister Design
Logo Hogetex
Logo New Pig

Magento Webshop laten bouwen

Een succesvolle webshop bestaat uit verschillende belangrijke onderdelen. De standaard en maatwerk functionaliteit van Magento zorgt voor een volledig functionele webshop waarmee jouw klanten goed uit de voeten kunnen.

 • Productbeheer

  Magento biedt productbeheer waarmee je producten kunt toevoegen, bewerken en verwijderen. Je kunt producten categoriseren, voorraden bijhouden en productprijzen instellen.

 • Orderbeheer

  In Magento’s orderbeheer kun je bestellingen kunt, facturen genereren en betalingsinformatie bijhouden.

 • Klantenbeheer

  Een uitgebreid systeem voor klantenbeheer waarmee je klantgegevens kunt beheren, zoals persoonlijke informatie, bestellingen en betalingen.

 • Marketing en promoties

  Verschillende tools voor marketing en promoties, waaronder kortingsbonnen, prijsregels en promoties. Moedig klanten aan om meer te kopen en terug te keren naar je webwinkel.

 • Vindbaarheid (SEO)

  Magento is gebouwd met SEO in gedachten en biedt verschillende functies waarmee je de zoekmachineoptimalisatie van je website kunt verbeteren, zoals SEO-vriendelijke URL’s, meta-tags en een XML-sitemap.

 • Internationaal

  Magento webshops bieden meertaligheid en meerdere valuta’s. Dit betekent dat je je website kunt vertalen in verschillende talen en dat klanten kunnen betalen in verschillende valuta’s.

 • Rapportage & Analytics

  In het rapportagesysteem kun je belangrijke statistieken bekijken, zoals verkoop, klantgedrag en voorraadniveaus. Hierdoor kun je de prestaties van je webwinkel analyseren en verbeteren.

 • Mobile-first

  Magento is mobielvriendelijk, wat betekent dat je website er goed uitziet en goed werkt op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

 • Integraties

  Door de open-source structuur is Magento gemakkelijk te integreren met andere platformen, zoals ERP, PIM, CRM en meer.

E-commerce met Exact
2 mensen achter een laptop voor het Madia logo

Contact

Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.