De Shopware Specialist van Amsterdam

Welkom bij Madia, een innovatieve e-commerce agency actief in Amsterdam! We zijn gespecialiseerd in het bedenken van slimme en vernieuwende oplossingen voor shopware webshops. Met onze ervaring en kennis in de wereld van shopware helpen wij onze klanten om hun online verkoop te verbeteren en te laten groeien. En succesvolle shopware webshop is meer dan alleen een mooie website en aantrekkelijke producten. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan, zoals strategie, ontwerp, ontwikkeling, marketing en ondersteuning. Zo werken we samen met onze klanten aan succesvolle e-commerce oplossingen.

Shopware agency Amsterdam

Webshops zijn een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke of zakelijke aankopen, e-commerce is tegenwoordig een cruciaal onderdeel van elke verkoopstrategie. We hebben ruim 15 jaar ervaring met het creëren van shopware webshops in Amsterdam, Noord-Holland, Nederland en daarbuiten. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij het opzetten van een succesvolle B2C of B2B Shopware webshop.

 • B2C Webshops

  In een B2C webshop is het van belang dat alles perfect op orde is. Het moet technisch in orde zijn, beschikken over een gebruiksvriendelijke interface en een modern ontwerp.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
 • B2B Webshops

  Aankoopprocessen van zakelijke klanten verschillen van de consumentenmarkt. Een goede B2B-webshop automatiseert workflows en zorgt dat klanten een optimale online ervaring hebben.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
E-commerce met Exact
kantoor madia

Onze waarden

 • Your browser does not support SVGs

  Samenwerken

  Een sterk e-commerce platform bouwen we niet alleen. Wij staan voor duurzame samenwerkingen: toegewijde en stabiele relaties tussen twee partijen.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
 • Your browser does not support SVGs

  Functionaliteit op maat

  Ben je op zoek naar specifieke e-commerce mogelijkheden, maar lijkt geen enkel platform aan te sluiten bij je wensen? Een Shopware webshop met maatwerk functionaliteiten biedt de oplossing.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
 • Your browser does not support SVGs

  Sterke partnerships

  We bouwen al 15 jaar webshops met shopware: hét platform voor e-commerce. Daarbij hebben we partnerships met o.a OroCommerce en Marello. Zo werken we niet alleen aan jouw webshop, maar aan het hele ecosysteem.

  Lees meer Your browser does not support SVGs
collega bram

Contact

Kom je langs bij ons kantoor ? De koffie staat klaar!